banner564

Paketçiler hücrede

Lefkoşa’da birçok araçtan hırsızlık yapan  Semih Admış ile İlhan Bala 4 gün daha tutuklu kalacak

Paketçiler hücrede
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa’de park halindeki bir araçtan hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan 27 yaşındaki Semih Admış ile 34 yaşındaki İlhan Bala dün ek tutukluluk talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
Bir restorantta paket servis elemanı olarak çalışan iki zanlı, Lefkoşa’nın farklı bölgelerinde işlenen 16 benzer suçun 8’ini kendilerinin yaptığını itiraf etti. 
Mahkemeye çıkarılan zanlılar hakkında 4 gün ek tutukluluk kararı alınırken,  3 olayla daha bağlantılarının tespit edildiği açıklandı. 
Polis, Semih Admış ile İlhan Bala’nın 7 Şubat tarihinde saat 18.00 sıralarında Lefkoşa'da Küçükkaymaklı bölgesinde bir iş yerinin yan kısmında park halinde bulunan Nadire Şen’e ait aracın sol ön camını araba buji parçası ile kırıp, çantasını çaldığını söyledi. Polis, çalınan çantada Bin150 TL, 22 Dolar, 15 Euro, sürüş ehliyeti, Şen ailesine ait kimlik belgeleri,kredi kartı bulunduğunu açıkladı. 
Zanlıların hırsızlık yapıp kaçacakları esnada suçüstü yakalandığını kaydeden polis, araçtan çaldıklarının üzerlerinde bulunduğunu aktardı.

16 suçtan 8’i onlara ait
Zanlıların sorgularında farklı bölgelerde işlenen 16 benzer suçun 8’ini kendilerinin yaptığını itiraf ettiğini kaydeden polis,  zanlıların evinde yapılan aramada ise çalıntı olduğu düşünülen bazı eşyalar bulunduğunu söyledi. Polis, zanlıların üç günlük tutukluluk sürelerinde üç suçla daha bağlantılarının olduğunun belirlendiğini belirterek, 4’er gün daha poliste tutuklu kalmalarını talep etti.
Mahkeme, zanlıların 4 gün daha tutuklu kalmasına emir verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474