banner564

Parayı buluna kadar cezaevinde

Elektrik ve su faturası yüzünden çıkan kavgada kardeşi Mehmet’i ağır yaralayan Abdulkadir Karadeniz hakkındaki soruşturma tamamlandı

Parayı buluna kadar cezaevinde
banner598
Lefkoşa’da elektrik ve su faturası yüzünden kardeşler arasında çıkan kavgada Mehmet Karadeniz’i ağır yaralayan Abdulkadir Karadeniz hakkındaki soruşturma tamamlandı. Lefkoşa Dr.Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nde tedavi gören Mehmet Karadeniz’in taburcu olduğu açıklanırken, zanlı Abdulkadir Karadeniz dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada, 17 Kasım tarihinde meydana gelen ağır yaralama, yaralama ve ciddi darp ile ilgili soruşturmanın tamamlandığı açıklandı. Kavgada kardeşini ağır yaralayan zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, KKTC’de çalışma izni ile bulunan zanlının teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme, yurt dışı çıkış yasağı, iki kefilin 70 bin TL kefalet senedi imzalaması, zanlının 30 bin TL teminat yatırması ve haftada 2 gün ispati vücut yapması şartları ile tutuksuz yargılanmasına karar verdi. 

Teminat şartını yerine getiremedi
Teminat şartını yerine getiremeyen zanlı nakit parayı yatırıncaya kadar cezaevine gönderildi.
Lefkoşa’da 17 Kasım saat 19.00 sıralarında meydana gelen kavgada elektrik ve su faturası yüzünden tartışan Abdulkadir Karadeniz, Muhittin Karadeniz ve Mehmet Karadeniz karşılıklı birbirlerine vurdu. Kavgada zanlı Abdulkadir Karadeniz 14 santim kesici alet olan tekerlek tamirinde kullanılan tekerlek tornosunu Mehmet Karadeniz’in göğsüne sapladı. Olayda Mehmet Karadeniz ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kavgaya karışan Muhittin Karadeniz tutuklandıktan sonra dava okunarak serbest bırakıldı.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2014, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473