banner564

Pilot ‘Bomba’ araması istedi

Ercan’dan İstanbul’a giden THY uçağı, bir yolcunun panik atak geçirmesi üzerine geri dönüş yaptı

Pilot ‘Bomba’ araması istedi
banner598
Onur ULAĞ
Ercan’dan İstanbul’a giden yolcu panik atak geçirince uçak tekrar dönüş yaptı. Panik atak geçirdiğini söyleyen yolcu ve arkadaşının hareketlerinden şüphelenen pilot durumu polise bildirdi.
Yolcuların uçaktan indirilmesinin ardından özel ekip tarafından uçakta arama yaptı.
Yapılan aramada herhangi bir şey bulunamayınca Ercan-İstanbul seferi yaklaşık 2 saat rötarla bu sabah 00.30 sıralarında gerçekleşti.
Elde edilen bilgilere göre, Ercan Havalimanında, saat 22.00 sıralarında, Ercan -İstanbul seferini yapacak olan Türk Hava Yollarına ait uçak pisten havalanacağı sırada, uçakta bulunan bir yolcunun panik atak geçirmesi üzerine uçak havalanmadan geri döndü. 
Panik atak geçiren yolcu ve arkadaşının uçaktan inmek istemesi üzerine, söz konusu şahıslar uçaktan indirilerek polis nezaretine alındı. Uçağın kaptanı, bu iki yolcunun hareketlerinden şüphelenmesi üzerine uçakta tedbir amaçlı bomba araması istedi. Tüm yolcular bomba araması için uçaktan indirildi. Uçakta bomba uzmanı ekipleri tarafından yapılan aramada herhangi bir şey bulunamadı. Uçak bu sabah 00.30 sıralarında Ercan’dan İstanbul’a gitmek için havalandı.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2017, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474