banner564

Polis peşlerinde

Surlariçi’deki dülger atölyesinde çıkan yangının işyeri önündeki çöplerin yakılması sonucu çıktığı belirtildi

Polis peşlerinde
banner598

 Onur ULAĞ

Lefkoşa’nın Surlariçi bölgesinde uzun süredir kapalı olan dülger atölyesinde gece yarısı çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı.
Bölge sakinlerinin sokağa dökülmesin neden olan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın çevredeki binalara sıçramadan söndürülürken, birçok eşya yanarak zarar gördü.
Polis, yangının atölye önündeki çöplerin tutuşturulması sonucu çıktığını açıkladı. Diyalog’a konuşan dükkân sahibi Turgut Şahinoğlu, atölyesini görünce şoka uğradığını söyledi.

Birçok eşya yandı
Surlariçi bölgesinde uzun süredir kapalı olan dülger atölyesinde çıkan yangın paniğe neden oldu.
Polisten alınan bilgiye göre; saat 01.40 sıralarında Lefkoşa Surlariçi’nde Avni Efendi Sokak’ta faaliyet gösteren Turgut Şahinoğlu’na ait dülger atölyesi önünde bulunan çöp bidonundaki çöpler meçhul şahıs veya şahıslar tarafından yanıcı madde dökülerek yakıldı. Çıkan yangın sonucu atölye içerisindeki 500’lük hava komprösörü, bıçkı makinesi, blanya makinesi, muhtelif ebatlarda tahta raflar ve çekmeceler ile eski giyim eşyaları tamamen yandı. Yangın İtfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.Görünce şok oldum
Dükkân sahibi Turgut Şahinoğlu, “Komşum olan Eren Şahuri telefon etti. ‘Mahalleye gel, bir şeyler oldu’ dedi fakat bana ne olduğunu söylemedi. Mahalleye geldiğim zaman dükkânın halini gördüm ve şok oldum. Dükkânım senelerdir kapalı ve olası bir duruma karşın elektriği de kestirmiştim. Şimdi tüm dükkân olduğu gibi yandı” şeklinde konuştu.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474