banner564

Polisin şüphesi doğru çıktı

Girne dağ yolunda kaza yapan Ceyhun Can’ın aracında ve üzerinde yapılan aramada uyuşturucu bulundu

Polisin şüphesi  doğru çıktı
banner598
Girne-Değirmenlik anayolunda kaza yapan aracın sürücüsünün şüpheli hareketleri sonucu arama yapan polis 3 gram uyuşturucu ele geçirdi. Ceyhun Can isimli sürücü önceki akşam yönetimindeki NU 413 plakalı araç ile kaza yaptı.
Ceyhun Can’ın şüpheli hareketleri üzerine olay yerinde bulunan Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şubesi’nde görevli bir polis ekibi, zanlının aracında arama gerçekleştirdi. Araçta ve zanlı üzerinde yapılan aramada uyuşturucu madde bulundu. Gözaltına alınan zanlı dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis, zanlı Ceyhun Can’ın önceki akşam saat 19.30 sıralarında Girne-Değirmenlik anayolu üzerinde yaptığı kazanın ardından tutuklandığını söyledi. Polis, zanlının aracında ve üzerinde yapılan aramada iki buçuk gram bonzai ve iki adet içerisinde tütün ile karışık içinde bonzai olan elle sarılmış sigara bulunduğunu belirtti. Polis, zanlının uyuşturucu maddeleri, 21 Ocak tarihinde ismini bilmediği bir şahıstan aldığını itiraf ettiğini açıkladı. Zanlı aleyhindeki soruşturmanın devam ettiğini ifade eden polis, zanlı Can’ın 3 gün süreyle poliste tutuklu kalması talebinde bulundu. Talebi değerlendiren mahkeme zanlı hakkında 3 gün tutukluluk kararı verdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2017, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474