banner564

Protokol imzalandı

Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ve birinci derece yakınları Kolan British Hospital sağlık hizmetlerinden indirimli bir şekilde yararlanabilecek

Protokol imzalandı
banner598

 Melin DOBRAN

Kıbrıs Türk Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Reşat Akar, Kolan British Hospital Direktörü Dr. Mehmet Baş ve Kolan British Hospital Başhekimi Dr. Harun Gülmez dün bir toplantı gerçekleştirdi. 
Toplantıda, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Akar ile hastane yönetimi arasında, cemiyet üyeleri ve birinci derece yakınlarının hastaneden indirimli faydalanması için protokol imzalandı. Bu anlaşmanın, hem Kuzey Kıbrıs’taki hem de Türkiye’deki Kolan hastanelerinde geçerli olacağı belirtildi. Gazeteciler Cemiyeti üyelerine muayene ücretlerinde yüzde 20, ameliyatlık durumlarda yüzde 15, üyelerin birinci derece yakınlarına ise muayene ücretlerinde yüzde 15, ameliyatlarda da yüzde 10 indirim sağlanacak.
Toplantıda konuşan Reşat Akar, Kolan British Hastanesi ile Kıbrıs Türk Gazeteciler Cemiyeti arasında yapılan protokol sayesinde, üyelerin ve birinci derecede yakınlarının, protokolde öngörülen indirimlerden yararlanma hakkı bulacağını söyledi. Akar şunları kaydetti:
    “Zaten hastanede sizlerin çok titiz çalışma yaptığınızı biliyoruz. Üyelere ve yakınlarına bunun önemli bir katkısı olacağını düşünüyoruz. Bizimle bu iş birliğini gerçekleştirmenizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Sağlık önemli bir olaydır. Özellikle biz medya mensuplarının bir kısmı, çok ağır şartlarda çalışıyoruz. Stresli bir yaşamımız vardır. Gecemiz gündüzümüz yoktur. Yaşanan ve yaşanabilecek olan sağlık sorunları karşısında bir miktar da olsa indirim haklarından yararlanmak, üyelerimiz için sevindirici bir durumdur. Hayırlı olmasını diliyorum.” 

Sizinle anlaşmak büyük bir değer
Kolan British Hospital Başhekimi Dr. Harun Gülmez ise Kıbrıs’a verdikleri hizmetleri her geçen gün biraz daha artırarak ilerlediklerini söyledi. Başhekim Gülmez, “Kendimizi daha da geliştiriyoruz, bu kapsamda özellikle gazeteciler cemiyeti olarak bizleri yakından takip eden sizlerin, bu süreç içerisinde bizlerle bir anlaşmaya varması ve takdir etmesi bizim için büyük bir değerdir” dedi. 
Gülmez şunları kaydetti: “Sağlık hizmetlerinde temel unsur, kendi sağlığımız gibi gördüğümüz hastalarımızın sağlığına maksimum özeni göstermektir. Bizleri yakından tanıyan sizlerle beraber bir yolda yürümek adına böyle bir iş birliğine imza attığımız için sizlere teşekkür ediyoruz.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473