banner564

Rakam 500 bin oldu

Genel Müdürü olduğu öğrenci yurdundan zimmetine para geçirdiği iddia edilen Gizem Kaya hakkındaki soruşturma sürüyor

Rakam 500 bin oldu
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da faaliyet gösteren “Evolve Park” isimli öğrenci yurdunda 2016 yılı Şubat ayı ile 2017 yılı Ekim ayı arasında zimmetine para geçirdiği ileri sürülen Genel Müdür Gizem Kaya, dün ek tutukluluk talebi ile mahkeme huzuruna çıkarıldı. Mahkemeye şahadet veren polis memuru Mehmet Emin Doğan, geçen tutukluluk duruşmasında 238 bin TL olarak belirttiği kayıp paranın, dün itibarı ile 518 bin TL’ye yükseldiğini bildirdi.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Mehmet Emin Doğan, zanlının, 2016 yılı Şubat ayı ile 2017 yılı Kasım ayı arasında, Genel Müdür olarak görev yaptığı “Evolve Park” isimli işletmede, işletmenin market, lokanta ve minibar kısımlarında satılan ürün ve malzemelerden elde edilen 518  bin TL’yi şirket hesabına geçirmeyip kendi zimmetine geçirdiğini ve müstahdem tarafından sirkat suçunu işlediğini söyledi. 

10 gün yerine 20 günlük ücret aldı
Zanlının, 10 günlük giriş yapan müşterilerden 20 günlük giriş ücreti aldığını ve konu parayı da zimmetine geçirdiğini anlatan Doğan, şikayet üzerine zanlının 2 Kasım 2017 tarihinde gözaltına alındığını söyledi.
Soruşturmanın henüz tamamlanmadığını ve incelemelerin titiz bir şekilde sürdürüldüğünü belirten Doğan, alınacak olan ifadelerinde olduğunu ifade ederek, mahkemeden soruşturma maksatlı süre talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Gökhan Asafoğulları, soruşturmanın tamamlanmadığı yönünde bulgu yaparak, zanlının 4 gün süre ile polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2017, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473