banner564

Ramazan ıslah olmadı

Paketçi olarak çalıştığı restoranda, müşterilerden aldığı 500 TL’yi çaldığı iddiasıyla tutuklanan zanlının benzer suçtan cezaevinde yattığı ortaya çıktı

Ramazan ıslah olmadı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da “Memoli” isimli restoranda paketçi olarak çalışan Ramazan Görgülü, siparişlerden topladığı 500 TL’yi iş yerine vermeyip sirkat ettiği suçlaması ile tutuklandı. 
Daha önce de başka bir restorana ait paraları sirkat ettiği gerekçesi ile geçtiğimiz yıl Kasım ayında  6 ay hapse mahkum edilen Görgülü, şartlı tahliyeden yararlanıp çıktıktan kısa bir süre sonra yine benzer suçu işleyerek mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Suçunu kabul etti
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Hasan Karagil, zanlının 22 Nisan 2015 tarihinde Gazimağusa’da paketçi olarak çalıştığı Memoli isimli restoran ta, müşterilerden topladığı 500 TL’yi işyerine vermeyip sirkat ettiğini söyledi. Zanlının suçunu kabul ettiğini belirten Karagil, zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını söyleyerek mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

“Param yok, kefil de bulamam”
Yargıç Ayşen Toroslu’nun söz vermesi üzerine konuşan zanlı Ramazan Görgülü, nakdi kefaleti yerine getirecek gücü olmadığını ayrıca kefil bulacak durumda olmadığını da belirterek, mahkemeden haftada 2 ya da 3 defa en yakın polis karakoluna imza vermesi yönünde bir karar vermesini talep etti. 
Huzurundaki şahadeti ve zanlının beyanını değerlendiren Yargıç Ayşen Toroslu, zanlının 5 bin TL nakdi kefalet ve KKTC vatandaşı 2’şer kişinin 50’şer bin TL’lik şahsi kefaleti şartı ile serbest bırakılmasına emir verdi. Teminat şartlarını yerine getiremeyen Görgülü cezaevine gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2015, 09:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473