banner564

Resepsiyon daveti sürüyor

Reşat Akar başkanlığındaki Diyalog Medya Grubu heyeti; Mehmet Ali Talat, Derviş Eroğlu, Tahsin Ertuğruloğlu, Birikim Özgür ve Asım Akansoy’u ziyaret etti

Resepsiyon  daveti sürüyor
banner598
Genel Direktör Reşat Akar başkanlığındaki Diyalog Medya Grubu heyeti dün İkinci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Üçüncü Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Ulaştırma Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, Maliye Bakanı Birikim Özgür ile Çalışma ve İçişleri Bakanı Asım Akansoy’u ayrı ayrı ziyaret ederek Diyalog Medya Grubu’nun kuruluş resepsiyonuna davet etti.
Reşat Akar, ziyaretlerdeki konuşmasında Diyalog gazetesinin ikinci ve Diyalog TV’nin birinci kuruluş yıldönümü nedeniyle 4 Aralık’ta Merit Lefkoşa Hotel’de resepsiyon düzenleyeceklerini belirterek, Talat, Eroğlu, Ertuğruloğlu, Özgür ve Akansoy’u da aralarında görmekten mutluluk duyacaklarını kaydetti.

Eroğlu: Diyalog ilgi kazanmıştır
Reşat Akar’ın davetinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten Üçüncü Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, resepsiyona mutlaka katılacağını ifade ederek, Diyalog Gazetesi ve televizyonu kısa sürede tanınarak ilgi odağı olduğunu kaydetti. Eroğlu, “Memnuniyetle görüyorum ki hem radyo televizyon hem de gazete KKTC piyasasında rağbet görmüş ilgi kazanmıştır” dedi. 
 
Özgür: Zihniyet dönüşümü yaşandı
Maliye Bakanı Birikim Özgür de Diyalog’un yayınlarının toplum üzerinde etkili odluğunu belirtti. Özgür, “Mümkün olduğunca katkı yapmaya çalışıyoruz. Kısa bir geçmişi olmasına rağmen Diyalog Medya Grubu toplumda belli bakış açılarının değişmesine, bir zihniyet dönüşümünün yaşanmasına ciddi katkıları olduğunu gözlemliyorum. Bunun için size teşekkürlerimi sunmak isterim” ifadelerini kullandı.

Akansoy: Medya siyasiler kadar etkili…
İçişleri ve Çalışma Bakanı Asım Akansoy ise şu ifadeleri kullandı, “Medya içerisinde aldığınız yerin önemli olduğunu düşünüyorum. Objektif habercilik ve kaliteli bir basın yayın dünyası toplumun gelişmesinde çok nemli rolü olur düşüncesindeyim. Sürekli olarak ülkemizin gelişmesi için görüşler ortaya koymaktayız. Ancak siyasiler kadar medyanın da önemli bir rolü vardır. Daha üretken, proje bazlı, verdiği sözleri arkasında duran, daha ahlaklı bir siyaset dünyası ancak aynı şekilde bu sıfatları taşıyan bir medya ile birlikte olabilir.” 
 
Ertuğruloğlu: Kıbrıs konusunda çok duyarlı… 
Ulaştırma Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ise Diyalog Medya grubunun, başarılı çok ciddi ve duyarlı yayın yaptığına vurgu yaptı. Ertuğruloğlu, “Kıbrıs konusunda duyarlı çok güzel bir yayın çizgisi içerisindedir. Kısa bir zaman dilimi içerisinde büyük bir mesafe kat ettiğiniz ortada. Nedeni ise bu işi profesyonelce yapmak ve herhangi bir art niyet gütmeden olaylara olduğu gibi yaklaşma ve  olması gerekenin ne olduğu konusunda ortaya bir duruş koymakla buraya geldiniz” dedi…

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2015, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474