banner564

Rota belli

BES’i ziyaret eden Sertoğlu, “Belediye’de disiplin, istikrar ve muhabbet olacak” dedi

Rota belli
banner598

 Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefkoşa Belediye Başkan adayı Hasan Sertoğlu, Belediye Emekçileri Sendikası’nı (BES) ziyaret etti.

Ziyarete, UBP Lefkoşa Milletvekilleri Hasan Taçoy, Ersin Tatar, UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu, UBP Lefkoşa Belediye Meclis üyesi adayları da katıldı.
UBP’den verilen bilgiye göre, Hasan Sertoğlu, yaptığı konuşmada, dedikodulara kulak verilmemesini istedi, kendisinin olduğu yerde disiplin, istikrar ve muhabbet olacağını söyledi.
Sertoğlu, “Biz kimse ile kavga etmek, birilerine bel altı vurmak için yola çıkmadık. Biz mevcut yönetimin başarısızlığı üzerine aday olduk” dedi.
Haspolat’ta 62 kişiye söz verdiğinin yalan olduğunu söyleyen Sertoğlu, “Lefkoşa’dan bir kişi gelsin buraya ve ‘bana istihdam sözü verildi’desin yarın sabah bu işten vazgeçeceğim” ifadelerini kullandı.
Her programda en az 10 yıl belediyeye kadrolu istihdam yapılmayacağı sözünü verdiğini söyleyen Sertoğlu, yıllar içinde işçilerde ihtiyaç ortaya çıkması halinde sözleşmeli olarak işe alım yapılabileceğini ifade etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473