banner564

Sadece 6 gün

Tüketici Örgütleri Konfederasyonu, Diyalog’u ziyaret ederek GSM boykotuna destek istedi

Sadece 6 gün
banner598
   Tüketici Örgütleri Konfederasyonu Başkanı Hasan Yılmaz Işık, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Diyalog Medya Grubu’nu ziyaret ederek, GSM zammı karşısında verilen desteğe teşekkür etti. Işık “halkımızın haklarını korumak için sadece 7 gün süreyle cep telefonlarının boykut edilmesini önerdik. Bir günü geride kaldı. Hiç olmazsa bundan sonraki 6 günde halkımız mecbur kalmadıkça hiç konuşmasın, mecbur kalırsa konuşmalarını sınırlandırsın” dedi.
   Hükümetin, zam kararını geri alabilecek kararlar üretmemesini de eleştiren Işık, GSM şirketlerinin eş zamanlı zam yapmasının rekabet kurallarına aykırı olduğunu ifade etti. Işık şöyle dedi:
   “Rekabet Kurulu bir yerde engelleniyor ve bu gibi durumlarda haksız zamların önüne geçemiyor. Halbuki; sadece Ulaştırma Bakanı bu zam kararını geri alabilmelidir. Bunu yapmak yerine inandırıcı olmayan gerekçelerle halkı avutmaya çalışıyorlar. Buna şidfdele karşıyız ve mücadelemizi sürdürmeye kararlıyız.”

Diyalog doğrulardan yana
   İlk günden itibaren Diyalog gazetesinin yayınlarını yakından takip edip okuduklarını belirten Hasan Yılmaz Işık, Diyalog TV’nin de devreye girmesiyle halkın umutlandığını söyledi. Işık şöyle dedi:
   “Halkımız doğruları söyleyecek ve yazacak bir medya grubuna kavuştuğu için çok mutluyuz. Sayın Reşat Akar’ın öncülüğünde çok kısa sürede çok iyi yerlere geleceğine olan inancımız tamdır. Sayın Akar, geçmişte doğruları söyleyerek halkın tam desteğini kazanmıştı. Aynı çizgide, hatta daha güçlü bir şekilde doğrudan yana habercilik anlayışını sürdürmesi ülkemiz için büyük bir kazançtır.”

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2014, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473