banner564

Sağlık Bakanı Gülle hastaları sevindirdi

Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, hastanelere yönelik bayram ziyareti başlattı

Sağlık Bakanı Gülle hastaları sevindirdi
banner598
Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, devam eden sağlıkta yeniden yapılanma çalışmalarında yeni sistemin hasta ve çalışanların memnuniyeti üzerine kurulacağını belirtti.
Bakan Gülle bayram ziyaretleri kapsamında Gazimağusa Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Bakan Gülle, bayramların yardımlaşma, dayanışma ve hatırlama duygusunun öne çıktığı günler olduğuna dikkat çekerek, bu vesileyle kendilerinin de sağlık personeli ile bir araya geldiklerini belirtti.
Ziyaretleri çerçevesinde eksiklikleri de değerlendirme fırsatı bulduklarını kaydeden Gülle, tüm hasta ve çalışanların bayramını kutladı.
Gülle hastaları da tek tek ziyaret ederek hediye verdi.

Rehabilitasyon merkezini ziyaret etti
Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, yaklaşan bayram öncesinde başlattığı ziyaretler çerçevesinde dün Gönyeli’deki Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.
Bakanlıktan verilen bilgiye göre, Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi gören hastaları ziyaret edip onlara hediyeler veren Bakan Gülle, Şubat ayından bu yana ciddi bir tadilata tabi tutulan Merkezin, son derece çağdaş ve güzel bir konuma getirildiğini ifade etti.
Bakan Gülle, tadilat kapsamında, Merkez’de duvarların nem çekmesine neden olan sıcak ve soğuk su hatlarının, tüm odalardaki banyo ve duşların, kapı ve pencereler dâhil yatak odalarının donanımlarının yenilendiğini ve tüm iç mekânların boyandığını belirtti. 
Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi’ni çok önemsediklerini de kaydeden Bakan Gülle, önümüzdeki günlerde de burasının geliştirilmesine ve kapasitesinin artırılmasına yönelik planlamalar yapılacağını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2015, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474