banner564

Şampiyona soygun şoku

MTG’nin para ve evraklarının bulunduğu çelik kasa, başkanın odasına giren hırsızlar tarafından çalındı

Şampiyona soygun şoku
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’nın köklü kulüplerinden olan ve geçen yılın Süper Lig şampiyonu Mağusa Türk Gücü’nün (MTG) kulüp binasına giren hırsızlar, başkanın odasında, bir dolap içerisinde bulunan yaklaşık yarım metre uzunluğundaki çelik kasayı çaldıktan sonra kayıplara karıştı.
Çalışanların sabah kulüp binasını açtıklarında ortaya çıkan hırsızlık olayının ardından Adli Şube Ekipleri ile Olay Yeri İnceleme ekipleri binaya gelerek incelemelerde bulundu.
Kulüp binasının sadece ön kısmında güvenlik kamerası olduğu ve başkanın odasının bulunduğu kısımda güvenlik kamerası olmadığı bildirilirken, polis olay yerinden aldığı parmak izlerini mercek altına aldı. 
Kasa içerisindeki paranın miktarını ise sadece yurtdışında bulunan kulüp başkanı Şükrü Şemmedi’nin bildiği öğrenildi.

Özçelik: En kısa zamanda yakalanmalarını istiyoruz
Diyalog muhabirinin ulaştığı kulüp basın sözcüsü Tolga Özçelik, kasanın içerisinde bulunan para miktarı ve evrakları sadece başkanın bildiğini dolayısı ile çalınan paranın miktarı ile ilgili net bir şey söyleyemeyeceğini aktardı. Polisin de kulüp binasına giderek incelemelerde bulunduğunu belirten Özçelik, soyguncuların bir an önce yakalanarak adalete teslim edilmesini temenni ettiklerini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2016, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473