banner564

Saygılı ile görüştü

Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler, 11 Temmuz Basın Günü nedeniyle TAK’ı ziyaret etti

Saygılı ile görüştü
banner598
Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler, TAK Müdürü Doç. Dr. Neriman Saygılı’yı ziyaret etti
Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler, ziyarette yaptığı konuşmada, 11 Temmuz Basın Günü nedeniyle TAK’ı ziyaret ettiklerini belirterek, TAK’ın verdiği hizmetlerle herkese yarar sağladığını söyledi.Gürler, TAK’ın her zaman başarıyla hizmet veren bir kurum olduğunu kaydederek, bu başarıların devamını diledi. Polisle her zaman işbirliği ve iyi ilişkiler içerisinde olan TAK’la, bundan sonra da başarılı hizmetler verebilmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.
TAK Müdürü Doç. Dr. Neriman Saygılı ise, karanlıkları yok etmede, aydınlığa çıkmada, bilgilendirmede ve kamuoyu oluşturmada basının çok önemli olduğunu söyledi. Saygılı, TAK’ın da bu konularda elinden geleni yaptığını kaydetti.Ülkenin güvenliğini sağlamada tüm kurumların ve herkesin polise emanet olduğunu ifade eden Saygılı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Saygılı ile Gürler, konuşmaların ardından hediye teatisinde bulundu.

DP’li kadınlar da ziyeret etti
Öte yandan DP-UG Kadın Örgütü de TAK Müdürü Neriman Saygılı’yı ziyaret etti.
Başkanı Esen Yalın Aktoprak, ziyarette yaptığı konuşmada, TAK’ı, 11 Temmuz Basın Günü nedeniyle ziyaret ettiklerini söyledi. Aktoprak, mücadele yıllarından beri Kıbrıs Türkü’nün sesini duyurmak için çalışan bir kurumun müdürlüğüne bir kadının getirilmiş olmasından gurur duyduklarını belirtti. TAK Müdürü Doç. Dr. Neriman Saygılı ise, DP-UG Kadın Örgütü’nün faaliyetlerini yakından takip ettiğini ve akademisyen olarak da zaman zaman etkinliklerde yer aldığını anımsattı.Kıbrıs Türkü’nün, 125 yıllık basın tarihinde hem çağdaşlıktan, hem de inandığı değerlerden taviz vermeden bugünlere geldiğini ifade eden Saygılı, bundan sonra da çok daha özgür ve güçlü şekilde hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2014, 09:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474