banner564

‘Sevgi Çarşısı’

Kumsal Parkt’ta düzenlenen etkinlik yoğun ilgi gördü

 ‘Sevgi Çarşısı’
banner598
Hakan YILDIRIM
Tüm dünya ile birlikte Kuzey Kıbrıs’ta da büyük coşku ile kutlanacak olan Sevgililer Günü için hazırlıklar ve etkinlikler tüm hızıyla sürüyor.
Başkent Lefkoşa’nın sembol yerlerinden Kumsal Parkt’ta dün düzenlenen ‘Sevgi Çarşısı’ etkinliği yoğun ilgi gördü.
Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ve Telsim organizasyonunda kurulan çarşıda hem ürün satışı gerçekleştirildi, hem de müzikli eğlence düzenlendi.
Etkinlikte ziyaretçilere çeşitli ürün satışları yanında Sevgililer Günü özel hediye seçenekleri, konser ve dans gösterileri sunuldu.
Konseri, Lefkoşa Belediyesi Latin Orkestrası, dans gösterilerini ise Tango Siempre Dans ve Sosyal Aktivite Derneği ile Akdeniz Tango Akademisi yaptı.
Etkinlikte, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği, Kanser Hastaları Yardım Derneği ve Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’nın stantları yanında kadınların stantlarında çeşitli hediyelikler satılacak; kişiye özel fotoğraf çekimi, karikatür çizimi, tarot falı ve kına dövme gibi etkinlikler yer aldı.

Herkes çok eğlendi
Sevgi Çarşısı’nda stant açan Meryem Betmezoğlu, Biz aslında bütün etkinliklere katılan aktif bir derneğiz. Burada olma amacımız sokak hayvanları hakkında vatandaşlarımızı bilinçlendirmek. Güzel bir etkinlik oldu bizim için” dedi.
Etkinliği düzenleyen LTB’de çalışan Fatoş Kara Katrancıoğlu ise “Biz LTB olarak Telsim’le bu etkinliği gerçekleştiriyoruz. Güzel bir etkinlik oldu, kalabalık oldu.  Bu Pazar da sevgi pazarı oldu. İnsanların farklı bir gün yaşamaları için bu etkinliği yaptık” ifadelerini kullandı.
“The Latte adına burdayım” diyen Nurhayat Aktunç ise etkinliğe katılan herkesin büyük bir keyif aldığını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2016, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474