banner564

Siber, Eroğlu’nu eleştirdi

Seçim çalışmalarına Mesarya bölgesindeki köylerde devam eden Siber, Kıbrıslı Türklerin 2010’dan sonra dünyada görünür olmadığını savundu

Siber, Eroğlu’nu eleştirdi
banner598
Cumhuriyet Meclisi Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler (CTP-BG) Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber, Mesarya bölgesinde Değirmenlik, Minareliköy, Demirhan, Düzova, Çukurova, Yeniceköy ve Kalavaç’ı ziyaret etti. CTP-BG adayı Siber ayrıca Türkmenköy Spor Kulübü’nün köy kadınlarına yönelik düzenlediği etkinliğe katıldı.
CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber, 2010’da yapılan seçimleri Mehmet Ali Talat’ın kaybetmesinin ardından Kıbrıslı Türklerin dünyada görünür olmadığını, şu anki Kıbrıs Türk liderliğinin sadece iç politika ile uğraştığını savundu. Siber, geçmiş cumhurbaşkanlığı seçimlerinde seçime çok az bir süre kalmış olmasına rağmen dönemin Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat’ın Avrupa başkentlerini gezerek Kıbrıslı Türklerin sesini duyurmaya çalıştığını, siyasetin seçim kazanmakla sınırlı olmadığını hatırlattı. Halk için heyecan duymanın en güzel örneklerinden birisinin bu olduğunu dile getiren Siber, dünyadan soyutlanmaktan artık kurtulmak gerektiğini ifade etti.
“Ben de çözüm istiyorum” diyerek çözüme ulaşmanın mümkün olmadığını vurgulayan Siber, “İsteksiz ve gönülsüz davranmakla haklılığımızı anlatmamız imkansızdır” dedi. 
Kıbrıs Türk halkının haklı olduğunu dünyaya duyurmanın en asli görevleri olduğuna dikkat çeken Siber, “Haklıysak haklılığımızı anlatabildiğimiz ölçüde anlaşılırız” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2015, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474