banner564

Sıkıntıları dinledi

Bakan Ahmet Gülle, bayram dolayısıyla Barış, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile Cengiz Topel Hastanesi’ni ziyaret etti

Sıkıntıları dinledi
banner598
Sağlık Bakanı Ahmet Gülle, bayram ziyaretleri çerçevesinde Barış, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ni ziyaret etti.
Gülle, ziyaret sırasında yapımı devam eden Çocuk Psikiyatrisi ve İzleme Merkezi’nde de incelemelerde bulunarak bilgi aldı.
Sağlık Bakanı Ahmet Gülle basın mensuplarına yaptığı açıklamada, çocuk hastaları yetişkinlerle bir arada tedavi etmenin sıkıntı yarattığını vurgulayarak, çocuklar için yapımı kısa bir süre sonra tamamlanacak modern bir merkezi hizmete koyacaklarını söyledi. 
İzleme merkezinde yapılacak uygulamalar hakkında bilgi veren Gülle, merkezin tamamlanmasıyla çok büyük bir ihtiyacı gidermiş olacaklarını ifade etti.
Gülle, çalışanlara ve hastalara iyi bayramlar diledi.

Lefke’de sağlık turizmi yapılacak…
Sağlık Bakan Ahmet Gülle, Cengiz Topel Hastanesi’nin her zaman güçlü ve etkin biçimde var olacağını ve hastanenin gerek kadro, gerekse altyapısının güçlendirilmesi için başlatılan çalışmaların devam edeceğini vurguladı. 
Verilen bilgiye göre Gülle, bayram nedeniyle hastane ve sağlık kurumlarına yönelik ziyaretleri çerçevesinde dün Yeşilyurt Cengiz Topel Hastanesi’ndeydi.
Hastaların ve sağlık personelinin yaklaşan bayramını kutlayan Gülle, hastanede sunulan hizmetler hakkında Başhekim Dr. Hasan Garabli’den bilgi aldı.
Gülle, bir süre önce LAÜ işbirliğiyle yapılan Sağlık Çalıştayı’nda, Lefke bölgesinin ciddi bir sağlık turizmi potansiyeli bulunduğunun ve dolayısıyla bölgede sağlık altyapısının geliştirilmesi gerektiğinin ortaya konduğunu anımsatarak, bölgenin iyi bir sağlık turizmine yönelmesi, temiz doğası ve çevre düzenlemeleriyle anılması için master plan çalışmalarını yapılacağını belirtti

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2015, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474