banner564

Şimdi cezaevinde

Kazakistanlı kadını darp edip, zorla tecavüz etmekle suçlanan Nadir Çakmak’ın uzun süreli hapislik alabileceği belirtildi

Şimdi cezaevinde
banner598
Melin DOBRAN
Girne’deki eğlence kulübünde tanıştığı Kazakistan uyruklu kadını evine bırakma bahanesi ile arabasına alan ve yolda önce darp ardından da tecavüz ettiği ileri sürülen Nadir Çakmak dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme, zanlının dava aşamasında hazır olmasını sağlamak amacı ile 2 ay süre ile cezaevine gönderilmesine emir verdi.
Soruşturmayı yürüten polis, zanlının Girne-Lefkoşa anayolunun 1-2 kilometreleri arasında yolun kenarında park halinde olduğu esnada aracında yolcu olarak bulunan Kazakistan uyruklu K.Z isimli kadını ciddi bir şekilde darp edip, tecavüz ettiğini söyledi. Polis, zanlının akabinde olayı birisine haber vermesin diye K.Z’nin cep telefonunu zorla alıp soygun suçunu işlediğini dile getirdi. 

Doktor raporu da tecavüz diyor
Polis, K.Z’nin olaydan sonra polise gelerek şikâyetçi olduğunu, daha sonra doktor kontrolüne götürüldüğünü ifade ederek, doktor raporunda tecavüz bulgularını tespit ettiklerini söyledi. Zanlının Gönyeli’ de tespit edilerek tutuklandığını ve 3 gündür gözetim altında tutulduğunu kaydeden polis, soruşturmanın tamamlandığını belirterek zanlının teminata bağlanmasını talep etti.
Girne Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları, zanlının itham edildiği suçların “cinsel tecavüz, ciddi darp ve soygun” suçları olduğunu, bu suçların ağır ceza mahkemelerinde görüşüleceğini ve suçlu bulunması halinde uzun süren hapis cezası alabileceğini belirtti. Yargıç, zanlının dava aşamasında hazır olmasını sağlamak amacı ile 2 ay süre ile cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2016, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473