banner564

Sinir krizi geçirdi

Hücreden çıkarılıp, 25 günlüğüne cezaevine gönderilen Şahin Suyolcu kendini yerden yere vurdu

Sinir krizi geçirdi
banner598
Zorkun TAŞER

Uyuşturucu suçundan daha öncede mahkemeye çıkarılarak hüküm giyen ve şartlı tahliye ile serbest bırakılan Şahin Suyolcu, dün yeniden cezaevinin yolunu tuttu.
Gönyeli’deki evinde gerçekleştirilen aramada uyuşturucu madde bulunarak tutuklanan ve soruşturma amaçlı üç gündür polis gözetiminde tutulan zanlı Şahin Suyolcu hakkındaki polis soruşturması tamamlandı. 
Evinde olduğu bir sırada aniden fenalaşarak Lefkoşa Dr.Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne kaldırılan ve uyuşturucu madde kullandığı tespit edilen zanlı dün teminata bağlanmak üzere Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.
Zanlı hakkındaki soruşturmayı yürüten polis, zanlının evinde bulunan sentetik cannabionid türü uyuşturucu miktarının 898 miligram olduğunu, zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını ve aleyhine getirilen uyuşturucu madde tasarruf davasını kabul ettiğini belirtti.
Polis, zanlının davasında hazır olması için teminata bağlanmasını talep ederken, söz hakkı verilen zanlı, “Tutuklu yargılanmak istemiyorum. Tedavi olmak için girişimler başlattım. Devam etmek istiyorum” dedi.
Ancak daha önce uyuşturucu madde suçlarından birçok kez tutuklanan ve son olarak cezaevinden şartlı tahliye edildikten sonra aynı suçu işleyen zanlının tutuklu yargılanmasına karar verildi. Mahkeme hakkındaki soruşturma tamamlanan zanlının daha önce benzer suçları işlemesinin göz önünde bulundurulduğunu belirterek tutuklu yargılama kararı verdiğini açıkladı. Mahkeme ayrıca zanlının 2 günde bir Barış Ruh ve Sinir hastalıkları bölümünde kontrolden geçirilmesi yönünde direktif te verdi.

Fenalaşarak yere düştü
Mahkeme kararı ile 25 gün süre ile cezaevine gönderilmesi öngörülen sanık duruşma sonrası polis otosuna götürülürken sinir krizi geçirdi. Tutuklu yargılanma kararına isyan eden zanlı aniden yere düştü. Sinir krizi geçirerek kafasını yere vurmaya çalışan zanlı polisler tarafından durduruldu. Zanlı polis aracına bindirilerek hastaneye götürüldü.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2015, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474