banner564

Soruşturma sürüyor

Kaldıkları evin damında ekili vaziyette 20 kök hintkeneviri bulunan iki kafadar yeniden mahkemeye çıkarıldı

Soruşturma sürüyor
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

İhbar üzerine yapılan aramada kaldıkları evin damında 20 kök ekili hintkeneviri türü bitki bulunan üzerlerinde ise bitki tohumu ele geçirilen zanlılar Gökhan Eldemir ile Berkay Erkanat, hakkındaki soruşturma sürüyor
Bulunan bitki ve tohumları analize gönderen polis, sonuçlar beklerken zanlılar dün ek süre için yeniden Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada bulunan maddelerin analize gönderildiği ancak sonuçların henüz çıkmadığı açıklandı. 

Analiz yapılıyor
Soruşturmayı yürüten polis,  ihbar üzerine Gökhan Eldemir’in evine operasyon düzenlediklerini ve zanlıları evin önünde tespit ettiklerini anımsattı. 
Zanlılar üzerinde yapılan aramada Berkay Erkanat’ın cebinde bir miktar kenevir tohumu, aracında ise kenevir türü bitki ziraatında kullanıldığına inanılan eşyalar bulunduğunu kaydeden polis, evin dam kısmında 20 kök hintkeneviri bitkisi bulunduğunu söyledi. Soruşturmanın henüz tamamlanamadığını ve bitki kökleri ile zanlı Berkay Erkanat’ın cebinde bulunan tohumların analize gönderildiğini belirten polis, mahkemeden soruşturma maksatlı ek süre talep etti.
Mahkeme, zanlıların 5 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473