banner564

Su üstüne çıktı

Eski Lefkoşa İlçe Başkanı Ülker Fahri, CTP içindeki sıkıntıların eskiden beri var olduğunu söyledi

Su üstüne çıktı
banner598
Ufuk ÇAĞA
   Bir dönem Cumhuriyetçi Türk Partisi Lefkoşa İlçe Başkanlığı görevi yapan Ülker Fahri, yerel seçimler sonrasında yaşananları değerlendirirken “aslında CTP içinde bu tür sıkıntılar geçmişte de vardı ama şimdi su üstüne çıktı” dedi.
   Diyalog’a konuşan Fahri, yerel seçimler sonrası patlak veren olayların çok eskiden beridir var olduğunu ve hep ertelenerek bu günlere geldiğini iddi etti.
Ülker Fahri şunları söyledi:
   “Öncelikle şunu söylemeliyim, CTP içerisinde yapılan karşılıklı suçlamalar, çok önceden beridir var olan sorunların artık su üstüne çıkmasıdır. Yani bu sorunlar eskiden beridir vardı ve sürekli ertelenerek bu güne kadar geldi. CTP’nin özellikle üst düzey yöneticilerinin arasındaki bu sorunları çözmek oldukça zor olacak çünkü eskiden beri süregelen bu sıkıntılar artık kangrenleşti. Bu sorunlar CTP’yi oldukça zorlayacaktır.”

Daha temiz değiller

   Yerel seçimlerde büyük merkezlerin kaybedilmesinin ardından, başta Mağusa Bölgesinde olmak üzere başlayan karşılıklı suçlamalar sonunda, bazı kişilerin cezalandırılması gerektiğini söyleyen Ülkey Fahri, şunları kaydetti:
   “Ama bu insanlara ceza verecek olanlar, onlardan daha temiz değillerdir. O nedenle ceza veremeyeceklerdir. CTP içerisinde hiç kimse ötekini suçlu ilan edecek kadar temiz değildir. Şimdi durum bu şekilde iken, bu insalara ceza verecek olan komitede olanların da durumları benzer olduğu için hiç kimseye ceza veremeyeceklerdir. Zaten aksi bir durumda ceza alan olursa CTP daha da karışacaktır.”

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2014, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474