banner564

Suç makinesi

Unuane, Gazimağusa ve Girne’den sonra Lefkoşa’da hırsızlık, uyuşturucu, kavga, adam dövme ve yaralama iddialarıyla yargılanıyor

Suç makinesi
banner598
Çiğdem AYDIN
Tamir edeceği vaadiyle arkadaşlarından aldığı iki cep telefonunu satıp parasını  vermeyen Nijerya uyruklu Isıkhuemen Unuane’nin suç dosyası kabarık kabarık  Gazimağusa’da yaralama, hırsızlık, ciddi darp, uyuşturucu madde bulundurma, kavga, rahatsızlık verme, gece ev açma suçlarından hakkında davalar bulunan zanlının Lefkoşa’da hırsızlık, Girne’de  yaralama ve uyuşturucu suçlarından dava dosyası bulunduğu öğrenildi. Son olarak Lefkoşa’da emanet aldığı telefonları satarak sahtekarlıkla para temin eden zanlı dün teminat talebi ile mahkemeye çıkarıldı.
İki telefonu 300 liraya sattı
Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde görüşülen teminat duruşmasında soruşturma amaçlı üç gündür tutuklu bulunan zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığı açıklandı. Polis, zanlının 13 Ağustos tarihinde arabasının döşemesini yaktıkları gerekçesi ile Samuel Udeh ve Joshua Augustine’ne ait Nokia Lumia ve Samsung S5 marka telefonlarını tamir edeceğine söyleyip aldığını ancak telefonları “Sevgi iletişim” isimli işyerine vererek 300 TL para temin ettiğini söyledi. Polis zanlının Gazimağusa ve Lefkoşa’da soygun, ciddi darp, uyuşturucu, yaralama ve ırza geçme gibi birçok davasının bulunduğu belirterek, ilerde görüşülecek davalarında hazır olması için teminata bağlanmasını talep etti. Mahkeme zanlının tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 1 ay süre ile cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2014, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474