banner564

Suçlu buharlaştı

Lefkoşa’da bir aracın içinde 15 gram ağırlığında 5 paket uyuşturucu bulundu, tutuklanan sürücü Avni Kansaran “haberim yok”dedi

Suçlu buharlaştı
banner598
Çiğdem AYDIN

   Lefkoşa’da önceki gece Narkotik Ekipleri tarafından bir araçta gerçekleştirilen operasyonda 15 gram 5 paket ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde ele geçirildi. Polis, araç sürücüsü 22 yaşındaki Avni Kansaran  ile araçta yolcu olarak bulunan 29 yaşındaki Arzu Doğan’ı gözaltına aldı.
   Zanlılar dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
   Duruşmada  önceki gece saat 22.30 sıralarında şüpheli görülen bir araca operasyon düzenlendiği ve yapılan aramada 15 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde ele geçirildiği belirtildi. Polis, operasyon esnasında aracın durdurulması yönünde işaret verildiği anda araçta yolcu olarak bulunan asıl suçlunun kaçtığını, zanlılar Avni Kansaran ve Arzu Doğan’ın ise suçüstü hali gereği tutuklandığını söyledi.
   Ele geçirilen uyuşturucu madde ile ilgili soruşturma başlatıldığını kaydeden polis, alınacak ifadeler ve aranan şahıslar olduğunu belirterek zanlıların üç gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. 
    Mahkemede söz hakkı alan zanlı Kansaran, suçsuz olduğunu öne sürerek, araçtan kaçan şahısları Mağusa’dan aldıklarını ve Lefkoşa’ya getirdiklerini iddia ederek, “Uyuşturucu madde kaçan şahsa ait. Kaçtığı esnada paketleri araca attı. Benim ve Arzu’nun(Doğan) uyuşturucu ile bağlantımız yok” dedi. 
   Aktarılan tüm olguları değerlendiren mahkeme zanlıların üç gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2014, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473