banner564

Suçu arttı

Çalışma izni bittiği için cezaya düşen Pakistanlıdan11 bin 700 Euro para aldığı ileri sürülen Hüseyin Toksoy’un üzerinde bir tabanca bulundu

Suçu arttı
banner598
Kuzey Kıbrıs’ta çalışma izni bittiği için kaçak duruma düşen Pakistanlı bir şahsı, muhaceret işlemlerini yapacağını söyleyerek kandırdığı iddia edilen Hüseyin Toksoy hakkındaki polis soruşturması devam ediyor. 
Sahtekârlıkla 11 bin 700 Euro para aldığı ve hakkında başka şikâyetlerde olduğu belirtilen zanlı dün ek tutuklama talebi ile yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.  
Aralık-Ocak ayları içerisinde çalışma izni bittiği için cezaya düşen Pakistan uyruklu şahsı cezadan kurtaracağına dair yalan söyleyerek dolandıran zanlının tutukluluk süresi 5 gün daha uzatıldı. 
Zanlı hakkındaki soruşturmayı yürüten polis, zanlının sahtekârlıkla aldığı paranın akıbetinin araştırıldığını, zanlı hakkındaki diğer şikâyetlerin incelendiğini ifade etti. 
Polis, ayrıca zanlı üzerinde bulunan 9 mm çapında 10 adet canlı mermi ile ilgili balistik incelemenin de sürdüğünü açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2017, 09:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473