banner564

‘Takdire değer’

Cumhurbaşkanı Eroğlu, Diyalog gazetesinin yayın yaşamına başlamasından bu yana ülke konularına duyarlı ve objektif bir yayıncılık yaptığını belirtti

‘Takdire değer’
banner598

Sayın Reşat Akar,

Diyalog Gazetesi Genel Müdür,
Ve Genel Yayın Yönetmeni.

Kıbrıs Türk Halkı’nın çağdaş gelişmelere uygun, demokratik düzen içerisinde daha refah, daha mutlu günlere ulaşabilmesi için özgür medyaya büyük görev düşmektedir. 
Medya,serbestçe konuların üzerine gitmeli, yayınlayacağı yorumlarla katkı sağlamalı ki ülke olarak gelişme sürecimiz dinamik bir şekilde devam edebilsin. Bu noktada  önemli olan kimsenin özel hayatına girilmemesi, toplumsal faydanın,ülke çıkarlarının, evrensel değerlerin gözetilmesine hassasiyet gösterilmesidir.
Diyalog gazetesinin yayın yaşamına başlamasından bu yana izlediği objektif , ülke konularına duyarlı çizgi takdir edilmeye değerdir. Sizleri kutlar,Kıbrıs Türk Halkı’na nice nice yıllar yayıncılık hizmeti verebilmenizi  temenni ederim.  
Bu vesile ile sizin şahsınızda tüm Diyalog gazetesi çalışanlarına sağlık ve başarılar diler, sevgilerimi sunarım.

Cumhurbaşkanı 
Dr. Derviş Eroğlu

***
Sayın Reşat Akar,
Diyalog Gazetesi Genel Müdür 
ve Genel Yayın Yönetmeni

Bundan bir yıl önce, “Doğru haberin gerçek adresi” diyerek çıktığınız yolda evrensel gazetecilik kurallarına bağlı kalarak sürdürdüğünüz yayınlar tüm halkımızın takdiriyle karşılanmıştır. Kısa sürede yazılı basında kalıcı işlere imza atmanız, medyanın gücünü toplumu daha ileri taşımak için kullanmanız ve halkın haber alma hakkını layığıyla karşılamanız sizleri sektörde hak ettiğiniz yere taşımıştır. Bu duygularla şahsınızın önderliğinde çalışan tüm basın emekçilerimizi de kutlarım. Daha özgür günlere…

Kutlay Erk 
CTP Genel Sekreteri 

***

Sayın Reşat Akar
Diyalog Medya Grubu
Genel Müdür ve Genel Yayın Yönetmeni

Diyalog gazetesinin birinci kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutlar, nice başarılı yıllar dilerim.

Prof.Dr.Mehmetali Yükselen
Lefke Avrupa Üniversitesi Rektörü

***

Sayın Reşat Akar
Genel Müdür ve Genel Yayın Yönetmeni
Diyalog Meya Grubu

İlkeli, etik ve tarafsız habercilik anlayışı ile Kıbrıs Türk halkına hizmet veren Diyalog Gazetesi ekibini sizin şahsınızda tebrik eder, birinci kuruluş yıldönümünüzü en içten dileklerimizle kutlarız.

İlkin Yoğurtcuoğlu
Limasol Türk Kooperatif Bankası
Genel Müdür

Özlem Kavaz Soykan
Limasol Türk Kooperatif Bankası
Kurumsal İletişim Müdürü

****
 

Sayın Reşat Akar,

Sizin ve tüm Diyalog Gazetesi ailesinin  1.yılında göstermiş olduğu istikrarlı yükselişini ve başarısını  kutlar , gazetenizin Kıbrıs Türk halkıyla güzel diyaloğunun devam etmesini dilerim.


Saygılarımla,

Volkan B.Emirkanı
Eurocity Sigorta Pazarlama Müdürü

***

Sayın Reşat Akar,

Diyalog gazetesinin sürekli okuyucusuyum. Hergün Diyalog okumaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bir başka mutluluğum ise Diyalog ile benim doğum günümün aynı güne denk gelmesidir. Çifte mutluluk yaşıyorum. Sizlere daima başarılar diliyorum.

Ali Zeybekoğlu
Emekli Polis

***
Sayın Reşat Akar
Diyalog Medya Grubu
Genel Müdür ve Genel Yayın Yönetmeni

Kıbrıs Türk basınına yeni soluk getiren Diyalog Gazetesi’nin 1. Yayın Yılı’nı gönülden kutlar, sizi ve şahsınızda tüm çalışanları tebrik ederim. 
Girne Amerikan Üniversitesi küresel bilim ailesi olarak Kıbrıs Türk kamuoyu adına sürdürdüğünüz ilkeli, tarafsız ve başarılı yayınların devamını dilerim. 

Saygılarımla, 

Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi
CEO
GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı

***
Sayın Reşat Akar
Diyalog Medya Grubu
Genel Müdür ve Genel Yayın Yönetmeni

Bir yılını geride bırakan Diyalog gazetesine benimsediği tarafsız ve kamusal çıkar odaklı yayınları ilkesi ile uzun bir yayın hayatı diler, bu vesile ile Diyalog Medya Grubu ailesini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin demokrasisi ve çoksesliliğine yaptığı katkılarından ötürü Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Küresel Bilim ailesi adına tüm içtenliğimle tebrik ederim. 

Saygılarımla;
Serhat Akpınar
Kurucu Rektör ve Yöneticiler Kurulu Başkanı 

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2014, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473