banner564

Tarifsiz bir acı

Evladının birisini kara toprağa diğerini cezaevine gönderen İlmiye Özdeğirmenci’nin cenaze törenindeki feryatları yürek dağladı

Tarifsiz bir acı
banner598
Melin DOBRAN
Göçmenköy’de yaşayan ve önceki gün gece tartıştığı kardeşi Turgay tarafından av tüfeği ile vurularak öldürülen 35 yaşındaki Turgut Özdeğirmenci dün toprağa verildi. 
Ülke genelinde şok etkisi yaratan üzücü olayda, Özdeğirmenci ailesi acıların en büyüğünü yaşadı.
Evladının birisini kara toprağa diğerini cezaevine gönderen İlmiye Özdeğirmenci’nin cenaze törenindeki feryatları yürek dağladı.
Acılı anne ve baba oğullarını genç yaşta toprağa vermenin acısı içerisinde göz yaşlarına boğuldu. Özdeğirmenci’nin annesi, “Benim oğlum kimselere karışmazdı. Melek gibiydi. Bu çok büyük bir acı. Filmin sonu böyle bitti” diyerek yaşan bu acı olaya isyan etti.

Turgut’un arkadaşları perişan oldu…
Çevresinde sevilen bir isim olan Turgut Özdeğirmenci’nin cenaze törenine katılan arkadaşlarının, “Bizi bırakıp gitme” diye feryat etmesi herkesin yüreğini burktu. Özdeğirmenci’nin cenazesi, dün İsmail Safa Camisi’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Lefkoşa Mezarlığı’nda toprağa verildi.

“Böyle olmamalıydı”
Özdeğirmenci’nin böyle talihsiz bir olayda yaşamını yitirmesi, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğdu. 
Gözyaşlarının sel olduğu cenaze töreninde arkadaşları, “Bir tartışmanın böyle sonuçlanması herkesi üzdü. Böyle olmamalıydı. O arkadaş canlısı ve neşeli bir insandı. Evlilik hayalleri kuruyordu. Onu zamansız kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Olayı duyduğumuzda şok olmuştuk. Allah ailesine sabır versin. Yattığı yer nur olsun” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Olay nasıl olmuştu?
Göçmenköy Spor Kulübü yakınlarındaki tek katlı evde meydana gelen ve tam bir aile faciasının yaşanmasına neden olan olay önceki gün gece saat 23.00 sıralarında gerçekleşti. 
Kardeşi Turgay Özdeğirmenci’nin av tüfeği ile dört el ateş etmesi sonucu yaralanan Turgut Özdeğirmenci olay yerinde can verdi. Kanlar içerisindeki abisini evde bırakarak Göçmenköy Spor Kulübünün parkına kaçan katil zanlısı Turgay Özdeğirmenci, polisi arayarak teslim olmak istediğini söyledi.


Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2015, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473