banner564

TDP’nin hedefi belli

Lefkoşa'daki toplantıda konuşan Özyiğit, "Demokrasi, eşitlik ve adalet en temel ilkelerimizdir" dedi

TDP’nin hedefi belli
banner598
Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit, ülkenin tüm kesimlerini kucaklayan, eşitlikçi bir anlayış içinde olduklarını belirterek, demokrasi, özgürlük, hukukun üstünlüğü ve eşitliğin en temel ilkeleri olduğunu vurguladı. 
Gerek parti, gerekse hükümet olarak en temel hedeflerinin geleceği topluma yaraşır bir şekilde şekillendirmek olduğunu ifade eden Özyiğit, katılım vizyonlarına uygun olarak tüm paydaşlarla birlikte hareket ederek ülke gerçeklerine uygun planlama yaparak yol alacaklarını belirtti. 
TDP’den yapılan açıklamaya göre, TDP'nin genişletilmiş bölge toplantıları Lefkoşa'da devam etti. KTÖS binasında TDP Genel Başkanı, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit'in katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya, TDP Mağusa Milletvekili Hüseyin Angolemli, TDP Girne milletvekili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, bazı parti yöneticileri ile partililer katıldı.
Yaklaşık 2 saat süren toplantıda, gerek parti, gerekse hükümet ve görevde bulunan bakanlıkların çalışmaları ile ilgili bilgiler verildi, üyelerin görüş ve düşünceleri dinlenerek, sorularına yanıtlar verildi. 
7 Ocak Erken Genel Seçimleri, sonuçları ile 4'lü koalisyon hükümetinin program ve icraatlarının değerlendirildiği toplantılar daha önce de Güzelyurt, Girne ve Mağusa'da gerçekleştirilmişti.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2018, 11:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474