banner564

Teminatı yatırdı hücreden çıktı

Kendisiyle cinsel ilişkiye girmediği gerekçesiyle eşini darp eden Hasan Uğurel serbest kaldı

Teminatı yatırdı hücreden çıktı
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa’da meydana gelen olayda kendisiyle cinsel ilişkiye girmeyen eşini darp ettiği öne sürülen Hasan Uğurel hakkındaki soruşturma tamamlandı.
Şikâyet üzerine 2 gündür tutuklu bulunan zanlı dün teminat talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada zanlının daha önce de eşine karşı birçok kez şiddet suçu işlediği belirtildi. 
Olayı aktaran polis memuru, 17 Ağustos 2019 tarihinde Lefkoşa’da meydana gelen olayda zanlının, kendisiyle cinsel ilişkiye girmek istemediği gerekçesiyle eşi Katarina M.’yi darp ettiğini söyledi. 
Hasan Uğurluel’in eşinin yüzüne ve kollarına ve vücudunun diğer defalarca vurup darp ettiğini belirten polis, K.M.’nin olayın hemen ardından polise gelip şikâyetçi olduğunu ifade etti.
Polis, zanlının şikayet üzerine gözaltına alındığı esnada ise "Bırakın beni polis beni götürüyor" diye yüksek sesle bağırarak sarhoşluk rahatsızlık suçunu da işlediğini aktardı.

Olay esnasında alkollüydü
Yapılan kontrolde zanlının nefesinde 255 promil alkol tespit edildiğini kaydeden polis, ayrıca Hasan Uğurluel’in yaşadığı yerde çevreden yapılan soruşturmada daha önce de eşine karşı şiddet suçları işlediğini tespit ettiklerini açıkladı.
Zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme, Bin TL nakit teminat yatırması ve bir kefilin 50 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması şartlarıyla zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473