banner564

Terazi Burcu

Terazi Burcu

Terazi Burcu
banner598
Bu  ayın burcu Terazi burcudur
23 Eylül ve 23 ekim arası Güneş Terazi Burcunda
Element: Hava
Nitelik: Öncü
Yönetici gezegen: Venüs
Yönettiği ev: 7. ev
Yetenek: Sanatçılık, barışçıl, zarafet, diplomat
Anatomide: Böbrekler
Büyük isteği: Dengeli ve lüks bir yaşam
Kendini tanımlayan sözleri: Sevgi, zariflik

Genel Özellikleri: 24 Eylül ile 23 Ekim arasında doğanlar Terazi burcundan olup; sevgi, güzellik ve güzel sanatların yıldızı olan Venüs’ün etkisindedirler. Venüs, Terazi burcunun yıldızı olduğu için bütün enerjisini bu burca verir. 
      Terazi burcu insanları; anlayışlı, sevecen,  şefkatli, ara bulucu, bulunduğu ortama sevgi yayan, kavgadan gürültüden nefret eden, iyiliği yardımı seven diplomatik insanlardır.
            Bu kişilerin iyilikleri çoğu zaman suistimal edilir. Kullanıldıklarını hissettikleri zaman, içine kapanıp mahzun olurlar. Yine de iyilik yapmaktan, başkalarının işlerini kolaylaştırmaktan bir an bilegeri durmazlar. Bütün bunları karşılık beklemeden yaparlar.
      Doğum haritalarında sert bakış açıları varsa; seyrek de olsa, bu burçtan toplumun kabul etmediği aykırı insanların çıktığı görülür. 
      Bu burçtan artist, şarkıcı, avukat, diplomat, manken ve güzellikle ilgili işlerle uğraşan kişilerin çıktığı sıkça görülmüştür. 
      Venüs ve Merkür birbirine yakın olduğu için hava burcu olan Terazi burcunda çok güzel çalışır.Terazi burcundaki bu gezegensel etkiler bu kişilere ahenkli, etkileyici ve melodili bir ses tonu verir. El becerileri gelişmiştir. Kitap okumaktan büyük zevk alırlar. En sevdiği ev eşyaları; kütüphaneleri ve aynalarıdır. Doğuştan gelen bir yazım kabiliyetleri vardır. Kendilerini geliştirirlerse, iyi bir yazar olma şansları yüksektir. Aynı zamanda doğuştan gelen iyi bir müzik kulakları vardır. Pratik olan tuşlu müzik aletlerini kullanarak çevresindeki sevenlerini kendilerine hayran bırakırlar. Bu konuda elinden tutan biri olursa; müzik dünyasında sesini duyurma olasılığı yüksektir.
      Terazi burcu insanlarının yenmesi gereken huyları; başkalarına güvenip bir işe başlamak, çabuk karar verememek, etki altında kalmak, zayıflık, tembellik, parmak çatlatmak, yalan sözlere, yalan aşklara bile bile inanmak ve tırnak kemirmektir.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2014, 08:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473