banner564

Tükürdü ve çıkardı

Polisi görünce 4 gram uyuşturucunun bulunduğu poşeti yutan Ahmet Zeyin, daha sonra ters adım attı

Tükürdü ve çıkardı
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa bölgesinde bulunan Beyarmudu Sınır Kapısında Narkotik Şube ekiplerinin yaptığı operasyon sonucunda 4 gram uyuşturucu ele geçirildi. 
Narkotik polislerini karşısında görünce neye uğradığını şaşıran zanlı Ahmet Zeyin, elinde tuttuğu ve içerisinde 4 gram hintkeneviri türü uyuşturucu maddenin bulunduğu kağıt parçasını ağzına atarak yuttu.
Zanlı polis ekiplerinin makul güç uygulaması sonucu yuttuğu uyuşturucu dolu kağıdı tüküre tüküre çıkarmak zorunda kaldı.

Ahmet’i ihbar yakalattı
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Özdesoy, 20 Ocak 2016 tarihinde zanlının Beyarmudu’nda bulunan Türk Silahlı Kuvvetlerine ait askeri kapıtan Rum kesimime geçip uyuşturucu madde alacağını ve KKTC’ye ithal edeceğini öğrendiklerini söyledi. 
Konu bölgeye gittiklerini belirten Özdesoy, zanlının saat 17.00 sıralarında aracı ile beraber KKTC’ye giriş yapmasının ardından aracın durdurulduğunu ve zanlının aşağıya indiği sırada elinde tutmakta olduğu ve içerisinde 4 gram “hintkeneviri” türü uyuşturucu maddenin bulunduğu kağıdı yutmaya teşebbüs ettiğini ifade etti. Makul güç uygulanarak zanlının maddeyi tükürmesini sağladıklarını anlatan Özdesoy, soruşturmanın henüz yeni başladığını belirterek zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Savcı Ayşe Kaymak bu süreyi 1 gün ile sınırlandırdı.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Banu Soyer, soruşturmanın salimen yürütülebilmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 1 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2016, 10:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473