banner564

Ücreti ödeyemezler

Lefkoşa’da aynı gece üç ayrı işyerini kundakladıkları iddiasıyla tutuklu bulunan sanıkların avukatı duruşmaların uzayacağını söyleyerek davadan çekildi

Ücreti ödeyemezler
banner598
Lefkoşa’da 19 Şubat tarihinde King Oto Galeri, Opel Plaza ve Özmerhan Finans isimli iş yerlerinin kundaklanması olayı ile ilgili tutuklanan ve soruşturmanın ardından yargılanmak üzere cezaevine gönderilen sanıklar Evren Baysal, Eren Baysal, Ozan Ögeyik, Mahmut Selkar, Âdem Bağlars’ın tutukluluk süreleri yeniden doldu. Sanıklar dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılarak haklarında ek tutukluluk süresi alındı ve mahkeme davanın ön duruşması için tarih belirledi. Mahkeme, davanın ilk duruşmasının 19 Temmuz tarihinde gerçekleştirilmesine emir verirken sanıkların bu tarihe kadar cezaevinde kalmasına karar verdi.
Bu arada olayın en başından beri sanıkların savunmalarını üstlenen Avukat Mustafa Asena ön duruşmalarda bulunamayacağını söyledi. Asena, ön duruşmaların uzun süreceğini, her celse hazır olması durumunda avukatlık ücretinin sanıklar tarafından karşılanamayacağını mahkemeye beyan ederek ön duruşmalarda hazır olamayacağını söyledi.



Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2016, 10:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474