banner564

UKÜ mezuniyet töreni yarın

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) 2013 – 2014 Akademik Yılı Bahar Dönemi Mezuniyet Töreni yarın yapılıyor. UKÜ Amfi Tiyatro’da gerçekleşecek törene mezun öğrenciler ve aileleri yanında üst düzey devlet yetkilileri de katılacak.

UKÜ mezuniyet töreni yarın
banner598
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi 2013 – 2014 Akademik Yılı Bahar Dönemi Mezuniyet Töreni Üniversite’nin Haspolat yerleşkesinde bulunan Amfi Tiyatro’da saat 19.00’da başlayacak. Törende Eğitim, Fen-Edebiyat, İktisadi ve İdari Bilimler, Güzel Sanatlar, İletişim, Mühendislik, Hukuk ve Eczacılık Faküleri’nden lisans; Turizm ve Otel İşletmeciliği ile  Uygulamalı Bilimler Yüksekokullarından lisans ve Meslek Yüksekokulu ile Adalet Meslek Yüksekokulundan  önlisans, Lisansüstü Eğitim – Öğretim ve Araştırma Enstitüsü’nden de yüksek lisans ve doktora mezunu öğrencilere diplomaları verilecek. 
Üniversite Rektör Vekili Prof. Dr. Hikmet Seçim’in açış konuşması ile başlayacak törende mezun öğrenciler adına konuşmalar yapılacak. Tören, mezun olmaya hak kazanan öğrencilere diplomalarının verilmesi ve havai fişek gösterisi ile devam edecek.  2013 – 2014 Akademik Yılı Bahar Dönemi Mezuniyet Töreni daha sonra Üniversite kampüsünde canlı müzik eşliğinde geleneksel olarak düzenlenen mezuniyet kokteyli ile son bulacak.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2014, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474