banner564

Ümit Hansel son yolculuğa uğurlandı

Kalbine sıktığı tek kurşunla hayatına son veren işadamı Ümit Hansel son yolculuğa uğurlanırken, sevenleri çok üzgündü

Ümit Hansel son yolculuğa uğurlandı
banner598
Kamil HÜNERLİ

   Organize Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren ‘Salahi Hansel’ isimli mobilya dükkanında bir çalışanı tarafından  ölü olarak bulunan  ülkemizin tanınmış işadamlarından Ümit Hansel dün Lefkoşa’da toprağa verildi.  
   Başbakan Yardımcısı, DP Genel Başkanı Serdar Denktaş’ın en yakın arkadaşlarından biri olan ve bir dönem de DP kontenjanından KTHY Yönetim kurulu’na atanan Ümit Hansel’in erken vedası sevenlerini çok üzdü. Hemen herkes “bunu neden yaptı?” sorusuna yanıt aradı.
    Ümit Hansel’i son yolculuğuna uğurlamak üzere  İsmail Safa Camiine toplanan  sevenleri ,tören boyunca  eşi Aysel Hansel’e  destek olmaya çalıştı. Bir ara fenalaşan Hansel, yakınları tarafından  sandalyeye oturtularak teskin edildi.

Siyasilar oradaydı

   Ümit Hansel’in  cenaze törenine Cumhurbaşkanı Derviş Eroglu, 2.Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş Bayındırlık Ve Ulaştırma Bakanı Hasan Tacoy, Cyprus Airport Services (CAS) yönetim kurulu başkanı Güvenç Cantas,  UBP Milletvekileri Zorlu Töre, Ersin Tatar , Başbakan Yardımcılığı Müsteşarı Hüda Hüdaverdi, YDÜ Turizm İşletmeleri Genel Müdürü Ahmet Savaşan’ın yanısıra, ailesi, dost ve arkadaşları katıldı.


Ülkede şok etkisi yarattı 

   Üzücü olay, geçtiğimiz gün Cuma Sınırgeç adlı çalışanın Ümit Hansel’e ait “Salahi Hansel” adlı mobilya dükkanını sabah saatlerinde açtığı sırada  ortaya çıktı. Sınırgeç, yaşadığı sokun ardından  feryatlar içerisinde yardım istedi.    Polisin olay yerine gelerek yaptığı incelemeler sonrasında, 56 yaşındaki Ümit Hansel’in kalp hizasına kendi adına kayıtlı tabancası ile bir el ateş ederek yaşamına son verdiği belirlendi.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2014, 10:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
hasan karabudak
hasan karabudak - 8 yıl Önce

Allah rahmet eylesin

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473