banner564

Umutlar 2015’te

Kuzey Kıbrıs genelindeki birçok vatandaş, Diyalog aracılığı ile yeni yıldan beklentilerini seslendirdi

Umutlar 2015’te
banner598
Çiğdem AYDIN

Kuzey Kıbrıs genelindeki birçok vatandaş, Diyalog aracılığı ile yeni yıldan beklentilerini seslendirdi. Her şeyin yeni yılda daha güzel olması ortak dileğinde buluşan onlarca yürek, 2015’ten beklentilerini şu şekilde ifade etti:

Ayşe Sürmelioğlu: Sağlık bekliyorum, huzur mutluluk ve iyi yönetim.
Sıdkiye Erkanlı : 2015’te özgür yaşamı inşa edelim... Tüm insanlar kendi topraklarında özgürce yaşasın. Suriye barışla özgürleşsin. Çocukların gülüşleri katledilmesin. Savaşın gölgesine değil rengarenk uçurtmalara takılsın çocukların gözleri. Özgürleşelim 2015’te... Ruhumuz ile düşüncelerimiz ile yaşama bakşımız ile iylik dolu yüreklerimiz ile BİZ olalım... Umarım, 2015 için iyi ki diyebiliriz..

Dolunay Hasan Dayı : Benim 2015 beklentim öncelikle  sağlık daha sonrada dost görünüp düşmanca  dedikodu  yapan insanların daha düzgün daha anlayışlı ve daha samimi olmalarını diliyor ve de bekliyorum.

Enver Enverer: Sağlık mutlulu ama en önemlisi huzur bekliyorum.

Muhtar Ömer Meraklı: Devlet dairelerinde müdürlerin yöneticilerin vatandaş ile görüşmemek için toplantı var... Toplantıya girdi... Toplantıdadır... Toplantıya gidecek... Martavallarından halk bıktı usandı.

Rıza Gül: Sağlıklı, Mutlu, huzurlu bir yıl olması yanı sıra, biz gençlerin fikirlerini, düşüncelerini, beklentilerini daha iyi anlayan bir yönetim olması 2015 yılından beklentilerim.

Rifkiye Şadın: 2015’te beklentim önce sağlık diliyorum. Sonrada geçinebilecek kadar para fazlasında gözümüz yok. Klima karşısında rahatında oturana fazla maaş değil, harbiden işleyene hakkını alana güzel bir maaş dilerim. Benim istediğim bu.

Neslihan Başaran: Ülkemizi genç, dinamik, bilgili, deneyimli bir lider ve yönetici kadrosunun yönetmesini istiyorum artık. Yaşam standartlarımızın yükselmesini istiyorum artık... Sessiz çoğunluk olarak içimizdeki kudretin farkına varalım ve bizi vizyonu ile dünyaya taşıyacak liderlerimiz olsun istiyorum artık...

Ersin Eminoğlu : Çözüm, huzur ve kazasız bir yıl.

Hakan Oran: Sağlıklı bir gelecek ve yeni yıllar soluduğumuz havayı, içtiğimiz suyu, tükettiğimiz gıdaları kısaca yaşamın kaynağı çevremizi sağlıklı idame ettirebildiğimiz sürece gerçekleşecektir.Bu açıdan gerek hükümet edenlerin gereksede biz vatandaşların çevreye olan duyarlılığımızın arttığı, çevremizi koruduğumuz, buna uymayanlarıda her fırsatta uyardığımız bir yıl olarak geçmesini temenni ederim. Sağlık ve esenlikle kalın..

Ertuğrul Girgin: Ülkemin huzura adam gibi bir idareye hak hukuk eşitilik  hırsızlık olmıyan bır yıl olursa hepimizi  için güzel yıl olacağına inanıyorum sevgiler..

Ahmet Uyar: Daha bol biber gazı, daha bol job, daha bol insan hakları ve demokrasi ihlalleri, daha çok değersizleşme, daha bol vergi, daha bol yasaklar, olumsuz her şeyi bekliyorum ülkemde... 2015’te, dünyadaki güzellikleri uzaktan izlemeye devam, yani ülkem adına daha çok kaygılar taşıyorum... Ruh sağlığı ve akıl sağlığı başta olmak üzere, huzur istiyorum veririlerse...

Birsen Öztürkler Somer : 2015 yılında dileğim sağlık ve mutluluk. Huzurlu bir yıl dilerim. En önemlisi saglık.

İbrahim Hacıhaliloğlu: Yeni yıldan beklentimiz. Alım gücünün arttığı, Ekonomik, Sağlık ve Çevre sorunlarının çözüldüğü bir yıl olması.

Fırat Arap: Sağlık ve huzur

Gökhan Çelebi: İğrenç geçen bir yılı uğurlamaktan dolayı mutluyum. 2013- 2014 çok kötü geçti ölümler katliamlar kaos. Umarım yeni gelen yılda bütün kötü şeyler sona erer ve sevgi mutluluk barış huzur dolu bir yıl olur.

Mustafa Ulaş: Bu sistem ve bu anlayış değişmedikçe,her geçen gün geriye doğru gidilecektir. 

Hasan Aktuğralı –Jet:  2015 yılı için bekediklerim.Başta sağlık,huzur ve halķın beklentilerini karşılayacak siyasi otorite ve nihayet haklı mücadelemizi taçlandıracak onurlu bir barış diliyorum.Bu vesileyle de  2015 yılında başta sağlık, mutluluk ve huzur dileyerek yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum.

Metin Bazukuvvet: Benim 2015 de beklentim ilk olarak sağlık. Tüm dünyada huzur ve barış. Siyasilerimizden vatandaşa eşit muamele, zenginlerin vergi borclarinin affedilmemesi, yaşanabilir asgari ücret ve kayıt dışı ekonomiyi kontrol etmeleri kaçak işçilerin bir an önce kayıt altına alınması bunları çalıştıran şirketlere de büyük para cezaları verilmesi ilk dileğim.

Emine İbrahim: Sağlık ,ve Huzur bekliyorum…

Ümit Seyhun : 2015 den bir beklentim yok .Zira tüm beklentilerimiz hep hüsranla sonuçlandı ve 2015 ide öyle kötü ve hüsran dolu olarak başlatmak istemem.Barış desek başımızdakilerle imkansız.
Para desek millet vekili değiliz.Sağlık desek boşver demiyelim. En güzeli beklememek ve bilmemek süpriz yumurta gibi bişey olacak kesin ama

İbrahim Külahçı: Yeni yıldan beklentilerimiz çok olmasına rağmen geçmiş yılı bize artmasın mutluluklar herkesin olsun saygılar sunarım..

İlkay Adalı: Kardeş olun ey insanlar bunu ister tanrımız bu dünyada herşey geçer
En son sana dost kalır insanlığa doğruluğa kalbini aç korkma sakın hür doğmuştur insanoğlunun
hür yaşamak hakkıdır …

İbrahim Bulutbeyaz: Bir LTB çalışanı olarak belediyemizin maddi olarak düzlüğe çıkmasını ve sosyal yatırımlarımızın düzenli olarak yatırılmasını diliyorum..

Galip JR Arık: Yeni yıldan sağlık (para) sonra huzur (para) sonra Refah (para) ha bide en önemlisi söylemedim sanırım para (para) diliyorum :)))

Berke Hasip Ertopaloğlu: Bazı insanların , insan insan olmasını diliyorum ama nerdeeeee.....

Samiye Yürün: Önce sağlık, huzur,mutluluk... Dünyada barış savaşsız bir dünya... Analar ağlamasın... Çocuklar ağlamasın... Ülkem de istikrarli, icraat yapabilen güçlü bir hükümet isteriz... Artık 40 yıllık Kıbrıs meselesi üstünden, statükü gütmeyen, kıbrıs meselemiz olmasın... Dünyalı olalım... Avrupalı olalım.

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2015, 05:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474