banner564

‘Unutulan Bedel’ ve ‘Haykırış’

Eski Devlet Bakanlarından Orhan Kilercioğlu, Diyalog Medya’yı ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar’a kitaplarını armağan etti

‘Unutulan Bedel’ ve ‘Haykırış’
banner598
Türkiye’nin,  Kıbrıs İşlerinden sorumlu eski Devlet Bakanlarından, emekli general Orhan Kilercioğlu, dün Diyalogh Medya’yı ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar’a kitaplarını armağan etti.
   Kilercioğlu’nun ‘Unutulan Bedel’ ve ‘Haykırış’ adlı kitapları, Kıbrıs’ta yaşanan olaylara ışık tutuyor ve gelecek nesiller için önemli bir kaynak eser olarak kabul ediliyor.
   Ziyaret sırasında Kıbrıs’ın bugünlere kolay gelmediğini anlatan Kilercioğlu, olası bir çözüm durumunda Kıbrıslı Türklerin can ve mal güvenliğini sağlayacak garantilerin önemine dikkat çekti. Diyalog Gazetesi  ve Diyalog TV’nin yayınlarını yakından takip ettiğini belirten Kilercioğlu, gerçeklerin kamuoyuna yansıtılmasında önemli bir hizmetin verildiğini söyledi.
   Ziyaret sırasında Kilercioğlu’na eşlik eden Akdeniz Stratejik Araştırmalar Merkezi Kıbrıs Başkanı Mehmet Aldemir de, Mücadele Önderimiz Dr.Fazıl Küçük’ün ‘Yokluk içinde Toplumsal Mücadelemizin Görkemli Günleri’ adlı kitabını Reşat Akar’a takdim etti.   
                                    

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2015, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474