banner564

Uyumlu çalışma sürmeli

Res-Bir’le görüşen Fellahoğlu, bir yılda 4 bin 775 iş yerinin denetlendiğini, 33 restoranın faaliyetten men edildiğini belirtti

Uyumlu çalışma sürmeli
banner598

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu, Kıbrıs Türk Restorancılar Birliği (Res-Bir) üyelerini kabul ederek, sektörde yaşanan sıkıntıları ve son günlerde basında yer alan bir restoranda yaşanan olayı değerlendirdi.

LTB’den verilen bilgiye göre, dün gerçekleşen kabulde, Res-Bir Başkanı Süleyman Gürcafer ile yönetim kurulu üyeleri Kazım Beyoğlu ve Arif Bayraktar hazır bulundu.

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, Res-Bir ile ikinci kez görüştüğünü söyleyerek, sektörde var olan sorunları işbirliği yaparak çözeceklerini ve bu çerçevede sektörü daha iyi noktalara taşıyacaklarını kaydetti.

Fellahoğlu sektördeki sorunlar konusunda Res-Bir’le hem fikir olduklarını belirterek, yasa gereği tüm restoranların Res-Bir’e üye olmaları gerektiğini söyledi.

Tüm restoranların verdiği hizmetlerin güvenli olması ve halkın güven içinde restoranlardan sağlıklı şekilde yemek yiyebilmeleri için LTB’nin sürekli denetim yaptığını ifade eden Fellahoğlu, son günlerde istisnai bir olay yaşandığını kaydetti.

Fellahoğlu, yaşanan bu istisnai olayın kendi ölçeğinde kalmadığını ve tüm şehri, hatta ülkede bulunan tüm restoranları da etkilediğini belirterek, bu durumdan kurtulmak gerektiğine vurgu yaptı.

Olayla ilgili Res-Bir ile değerlendirme yaptıklarını ve kamuoyunu konuyla ilgili olarak bilgilendirmek istediklerini ifade eden Fellahoğlu, göreve geldiği günden bu yana LTB Halk Sağlığı Şubesi ile istişare ederek, planlı ve programlı bir şekilde tüm iş yerlerinin denetlendiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2014, 23:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474