banner564

Vahim bir suç

14 yaşındaki kız çocuğuna piknik alanı ile otel odasında tecavüz eden Gökhan Yoldaş’a 20, Murat Kasım Panoğlu’na da 17 ay hapislik verildi

Vahim bir suç
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

   Gazimağusa’da geçtiğimiz Şubat ayı içerisinde 14 yaşındaki kız çocuğuna önce Bedi’s piknik alanında ardından ise otel odası içerisinde tecavüz eden 25 yaşındaki Gökhan Yoldaş ile 19 yaşındaki Murat Kasım Panoğlu hakkındaki davada karar açıklandı. Gökhan Yoldaş 20 ay, Murat Kasım Panoğlu ise 17 ay hapis cezasına çarptırıldı. 
    Sanıklar, Gazimağusa Ağır Ceza Mahkeme Heyeti tarafından suçlu bulunarak cezalandırıldı. 
    Davanın kararını açıklayan Gazimağusa Ağır Ceza Mahkeme Heyeti Başkanı Nüvit Gazi, sanıkların, 14 yaşındaki müşteki kız ile önce Bedi’s piknik alanına gittiklerini ve burada Gökhan Yoldaş’ın, kız ile cinsel ilişkiye girdiğini söyledi. Gazi, daha sonra sanıklar ile müşteki kızın Gazimağusa’da bulunan bir apart otele gittiklerini ve önce Gökhan Yoldaş’ın, ardından ise Murat Kasım Panoğlu’nun müşteki kız ile cinsel ilişkiye girerek, 16 yaşından küçük kız çocuğuna tecavüz suçunu işlediklerini belirtti. Gazi, annesinin kızını otelde bulmasının ardından polise giderek durumu aktardığını söyledi.

Çok ciddi bir suç işlediler
Sanıkların işlemiş olduğu suçun çok ciddi ve vahim bir suç olduğuna vurgu yapan Gazi, oldukça ciddi ve vahim olan bu tür suçlar karşısında toplumun huzurunun bozulduğunu ve kamu vicdanında derin yaralar açtığına dikkat çekti.
Sanıkların suçun işlendiği tarihte genç yaşta olmalarını, özellikle sanıklardan Murat Kasım Panoğlu ile müşteki kız arasından fazla bir yaş farkı bulunmamasını ve sanıklar lehindeki diğer hafifletici nedenleri de değerlendirdiklerini belirten Gazi, sanıklardan Gökhan Yoldaş’ı 20, Murat Kasım Panoğlu’nu ise 17 ay hapse mahkûm ettiklerini açıkladı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473