banner564

Yaktı ve gitti

Kaldığı otel ile anlaşmazlık yaşayan Gürcan Cebeci, öfkesini koltuklardan çıkardı

Yaktı ve gitti
banner598

   Hafta sonu tatili için Kuzey Kıbrıs’a gelen ve Girne’de bir otele yerleşen turist ilginç bir nedenden dolayı tutuklandı. Yerleştiği otelin casinosunda çalışanlar ile anlaşmazlık yaşayan ve bu nedenle otelden çıkış işlemlerinin yapılmasını isteyen Gürcan Cebeci, kaldığı odayı terk etmezden önce koltukları sigara ile yaktı, ayrıca LCD Tv’nin camlarını çizerek hasar verdi. 

   Zanlının otele verdiği zararın 6 bin TL tutarında olduğu belirtilirken, şikayet üzerine gözaltına alındı. Zanlı dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
   Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Mustafa Yanaroğlu, zanlı Gürcan Cebeci’nin “Kasti hasar” suçundan tutuklandığını anlattı. 
   Polis memuru Mustafa Yanaroğlu, zanlının önceki gün kaldığı 404 numaralı otel odasına 13.00-19.30 saatleri arasında söz konusu suçu işlediğini söyledi. 
   Yanaroğlu, zanlının kaldığı odada tekli koltuk üzerinde üç beş kez sigara izmariti bastırdığını, iki ayrı LCD Tv’nin camlarını çizerek toplamda 6 bin TL hasar verdiğini belirtti. 
   Soruşturmanın henüz tamamlanmadığını, zanlının suçlamaları kabul etmediğini kaydeden Yanaroğlu bir gün tutukluluk talebinde bulundu. 
   Mahkeme talebi kabul ederken, zanlı ise suçlamaları kabul etmediğini söyledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473