banner564

Yaşam mücadelesi veriyor

Gazimağusa-Lefkoşa anayolunda direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yapan 26 yaşındaki Coşkun Yüğlük ağır yaralandı

Yaşam mücadelesi veriyor
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Lefkoşa-Gazimağusa anayolunda, Korkuteli Kavşağı yakınlarında dün sabah 07.00’de meydana gelen trafik kazasında, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığında görev yapan Çoşkun Yüğlük ağır yaralanırken araç kullanılamaz hale geldi. 
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgiye göre bölüğüne nöbete gitmek için yola çıkan Yüğlük, Korkuteli kavşağını geçtikten hemen sonra feci kazayı yaptı.

Boynunda kırık var
Polisten alınan bilgiye göre kaza, Gazimağusa-Lefkoşa anayolunda dün saat 07.00 sıralarında meydana geldi. 26 yaşındaki Coşkun Yüğlük, Gazimağusa-Lefkoşa istikametinde seyrettiği sırada yönetimindeki JN 933 plakalı aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek, yolun solundan çıkıp bir takla attıktan sonra yol kenarına savruldu.
Kaza sonrasında ağır yaralanan Coşkun Yüğlük, ambulans ile önce Gazimağusa Devlet Hastanesi, ardından da Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde kontrol altına alındı. Boynunda ve kot kemiklerinde kırık olduğu tespit edilen Yüğlük’ün akciğerinde de yırtılma olduğu tespit edildi. 

Duyduğum ses ile irkildim
Trafik kazası esnasında bölgede bulunan bir vatandaş, bir anda büyük bir gürültü ile irkildiğini, aracın savrulduğunu ve gencin de araçtan fırlayarak yakınına düştüğünü söyledi.

Ailesi hastaneye koştu
Trafik kazasının duyulmasının hemen ardından Coşkun Yüğlük’ün ailesi Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne akın etti. Hastane önünde gözyaşı döken ve sık sık “oğlum” diye bağıran  Coşkun Yüğlük’ün annesini yakınları sakinleştirmeye çalıştı. 
Yüğlük’ün silah arkadaşları da hastaneye akın etti. Polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2014, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473