banner564

Yaz tatili başladı

Ülke genelindeki ilkokullarda eğitim gören yaklaşık 20 bin öğrenci karnelerini aldı

Yaz tatili başladı
banner598

 Melin DOBRAN

Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Dairesi’ne bağlı ilkokullarda, dün karneler dağıtıldı. 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının tamamlanmasıyla, çocukların yaz tatili başlamış oldu. İlkokullarda öğrenim gören yaklaşık 20 bin civarındaki öğrenci, oldukça heyecanlıydı. Haftalar öncesinden program yapan öğrenciler, tatilde neler yapacağını Diyalog’a aktardı. Kimi öğrenci yurt dışında tatil yapacağını ifade ederken, kimisi de arkadaşlarıyla oynayacağını söyledi. Sınıf önlerinde bekleyen velilerin ise en az çocuklar kadar heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı.

Öğrenciler ne dedi..??

Melis Talu:
Notlarımın hepsi pekiyidir. Tatilde yeğenlerimle gezeceğim, arkadaşlarımla oynayacağım. Havuza gitmek istiyorum, televizyon izlemeyi ve biraz da ders çalışmayı düşünüyorum.

Ceylin İsimsizkahraman:
10 yaşındayım 4. Sınıfım, seneye 5. Sınıfa geçeceğim. Tatilde otele gitmeyi düşünüyorum. Türkiye’ye de gitmek istiyorum, havuza da gitmek istiyorum karnemdeki notların hepsi de pekiyidir. 

Azra Yıldırım:
Karnemdeki notların hepsi pekiyidir. Sadece 1 tane 9’um var. Tatilde denize ve havuza gitmeyi düşünüyorum. Bol bol dinleneceğim.

Yezda Dede:
Notlarım iyi gitti hepsi 10’dur. Tatilde okulda hediye ettikleri kitabı okuyacağım. Yoğun bir yıl geçirdim ama yine de iyi geçti.

Yiğit Sel:
Karnem iyi gitti. Bazı notlarım 10 bazı notlarım 8’dir. Yaz tatilinde de denize gitmeyi düşünürüm. Bayram harçlıklarımı da biriktirip ihtiyacım olan bir şeyi almayı düşünüyorum.

Arzu Vadet: 
Karnem iyi gitti. Kırığım yok. Derslerin bir kısmı zor, bir kısmı kolaydı. Tatilde kitap okuyup, arkadaşlarımla oyun oynayacağım. Bayramda para toplayıp SOS çocuk köyüne bağışta bulunmak istiyorum. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474