banner564

Yenikent şenlendi

Anne ve babalar alışveriş yaptı, çocuklar güzel havada oyuncaklarla eğlenceli vakit geçirmenin tadını çıkardı

Yenikent şenlendi
banner598
Zorkun TAŞKER
Kuzey Kıbrıs’ta son yıllarda vatandaşın hem eğlenip kem de ucuza alışveriş yapmasına olanak sağlayan  Alışveriş Şölenlerine dün bir yenisi daha eklendi.  Gönyeli-Yenikent Alışveriş Şöleninin 1’ncisi dün gerçekleştirildi. 
Gönyeli Belediye Bulvarı'nda sabah saat 10.00’da başlayıp gece 22.00’ye kadar süren şölende,  vatandaşlar indirimli alışveriş imkanı bulurken, çocuklar da kurulan renkli oyun alanlarında gönüllerince eğlendi. Havanın da güzel olması vatandaşların şenliğe ilgisini artırdı.
Gönyeli Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Gönyeli Yenikent esnafının gerçekleştirdiği şenlikte, bulvar üzerinde çeşitli yerlere kurulan oyun parklarıyla aileler alışveriş yaparken çocuklar da oyuncaklarla vakit geçirdi; palyaço ve yüz boyama etkinlikleriyle eğlendi. DJ'ler de gün içerisinde çeşitli yerlerde vatandaşları güncel şarkılarla eğlendirdi.

Müzik eşliğinde alışveriş
Bayram yerini andıran alanda çocuklar  birbirinden renkli oyuncaklarda güzel bir haftasonu geçirme imkanı yakaladı.
Şölen alanına kurulan ve çeşitli yiyecek ve içeceklerin satıldığı stantlar da vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Şölende yer alan  çeşitli müzik grupları da  popüler parçalarla  etkinliğe ayrı bir renk kattı.  

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2014, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473