banner564

Yine çıldırdı

Gazimağusa Kaza Mahkemesi’de davasının görüşülmesi sırasında kriz geçiren 23 yaşındaki Mehmet Mavideniz cebinden jilet çıkarınca paniğe yol açtı

Yine çıldırdı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da zaman zaman kendini jiletle yaralaması ile gündeme gelen Mehmet Mavideniz, bu  kez de mahkeme salonunda davasının ertelendiğini duymasının ardından sinir krizine girdi. Mavideniz, tasarrufunda bulundurduğu jiletle kendini yaraladı.
Mavideniz, mahkeme salonu içerisinde davasının ertelendiğini duymasının ardındna bir anda sinir krizine girerek etrafındakilere saldırmaya başladı. Polisler tarafından etkisiz hale getirilmeye çalışılan Mavideniz, tasarrufunda bulundurduğu jileti çıkararak kendi kendini yaraladı. Olaylar yaşandığı esnada mahkeme salonu boşaltıldı. Polis tarafından güçlükle kontrol altına alınan Mavideniz Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Mavideniz’in durumunun iyi olduğu öğrenildi.
23 yaşındaki genç sık sık benzer hareketleri ile gündeme geliyor. Geçtiğimiz yıllarda gazetelere de durumu hakkında açıklama yapan Mavideniz, özellikle ilaçlarını kullanmadığı zaman kendini kontrol edemediğini vurgulamıştı. Mavideniz son olarak geçtiğimiz Şubat ayı içerisinde hükümsüz tutuklu bulunduğu Merkezi Cezaevi’nde yine jilet ile intihara teşebbüs etmişti.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2017, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474