banner564

“Yüreğimi koydum”

El-Sen ile TMT Mücahitler Derneği’ni ziyaret eden dört Boyutlu Siyaset vizyonuna olan güvenini yineledi

“Yüreğimi koydum”
banner598
Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı, önceki gün Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (EL-SEN) ve TMT Mücahitler Derneği’ni ziyaret etti; Türkiye’de öğrenim gören Kıbrıslı gençlerle buluştu.
EL-SEN ziyaretinde, Sendika Başkanı Çağlayan Cesurer ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Akıncı, enerjinin memleketin en önemli konularından biri olduğuna işaret etti.
Akıncı, “Sendika olarak sizin toplumumuzun geleceği açısından da önemli bir görevi olduğunu düşünüyorum. Misyonunuz daha bir toplumsal boyutlu. Bu nedenle El-Sen, bizce toplum içinde kararları davranışları tüm toplumu ilgilendiren çok önemli bir sendika, bir örgüt” dedi.
Akıncı, daha sonra TMT Mücahitler Derneği’ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Yılmaz Bora ve üyelerle bir araya geldi. Akıncı, ziyaretinde dernek başkan ve üyelerine Dört Boyutlu Siyaset çerçevesinde çözüm odaklı siyaset, toplumsal konulara duyarlılık, Türkiye ile karşılıklı saygıya dayalı ilişki ve bağımsız- tarafsız bir cumhurbaşkanı vizyonuyla ilgili detaylı bilgi aktararak üyelerden gelen soruları yanıtladı.
Açıklamaya göre Akıncı, Türkiye’de öğrenim gören Kıbrıslı öğrencilerle de bir araya geldi.
Akıncı, burada yaptığı kısa konuşmasında, birçok gencin Kıbrıs sorununun yarattığı gelecek belirsizliği nedeniyle beyin göçünün kurbanı olduğunu belirtti.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2015, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473