banner564

Yürekler yandı

Feci kazada yaşamını yitiren Asiye Çınar Talay Bafra’da, Elif Demir ise Ziyamet’te toprağa verildi

Yürekler yandı
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

İskele bölgesinde, Pamuklu ile Kumyalı arasında meydana gelen feci trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Asiye Çınar Talay ile Elif Demir, dün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Bafra ve Ziyamet’te düzenlenen cenaze törenlerinde gözyaşları sel olup aktı, talihsiz bir şekilde sevdiklerine veda eden Asiye Çınar Talay ile Elif Demir’in ardından yakılan ağıtlar yürek dağladı.

‘Kalk Gülüm’ diye ağladı
Kazada yaşamını yitirenlerden Asiye Çınar Talay, Bafra Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında defnedildi. 
Talihsiz kadının cenazesinin camiye getirildiği esnada acılı eşi Ertan Talay, “kalk gülüm” diyerek feryat etti, acılı bana cenaze töreni boyunca eşinden geriye kalan 2 evladına sarılarak teselli bulmaya çalıştı. 
Cenazeye katılan tüm sevenleri gözyaşı dökerken, talihsiz kadını genç yaşta kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadı. Asiye Çınar Talay’ın cenazesi camide kılınan cenaze namazının ardından mezarlığa kadar omuzlarda taşındı. Cenaze talihsiz kadının evinin önüne geldiği esnada komşulardan da helallik alınmasının ardından Bafra Köy Kabristanlığı’na götürülerek gözyaşları arasında defnedildi.

Elif Demir, Ziyamet’te defnedildi
Kazada yaşamını yitiren diğer talihsiz kadın Elif Demir ise Ziyamet Köy Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından köy kabristanlığına götürülerek gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi. Cenazeye ailesi ve yakınları olmak üzere Ziyamet köyü halkı ve civar köylerden vatandaşlar katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474