banner564

Zula yeri  tabela altı

Narkotiğin Güvercinlik Kavşağında düzenlediği nefes kesen operasyonda 50 gram bonzai ele geçirildi, 3 kişi tutuklandı

Zula yeri  tabela altı
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi ekipleri önceki akşam Lefkoşa-Gazimağusa anayolunda, Güvercinlik kavşağı yakınlarında düzenledikleri operasyonda 50 gram bonzai ele geçirdi. Mesele ile bağlantılı olduğu iddia edilen Umut Denizsev, Hakan Baran ve Alpay Akaner isimli zanlılar gözaltına alındı. Zanlılar dün tutuklama talebi ile mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli Polis Memuru Hüseyin Özdesoy, 24 Temmuz 2018 tarihinde saat 22.00 sıralarında, Lefkoşa –Gazimağusa anayolu üzerinde, Güvercinlik kavşağı yakınlarında bir tabela altında uyuşturucu madde olduğuna dair bir bilgi aldıklarını söyledi. Bölgede yapılan kontrolde iç içe geçirilmiş 2 ayrı poşet içerisinde 50 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunduğunu belirten Özdesoy, bölgede pusu görevine başlandığını ifade etti. 

Uyuşturucuyu alırken suçüstü…
Polis, saat 22.15’te zanlılardan Umut Denizsev ile Hakan Baran’ın, bölgeye bir araç ile geldiğini belirterek, Denizsev’in araçtan inerek uyuşturucu maddeyi aldığı esnada suçüstü tespit edildiğini ve zanlının polisleri görünce kaçmaya çalıştığını anlattı.  Özdesoy, zanlının olay yerinde bulunan polisler tarafından alıkonulduğunu,  ancak yine polislerin elinden kurtularak araca doğru koşarak olay yerinden kaçmaya çalıştığını ve makul güç kullanılarak etkisiz hale getirildiğini söyledi.

Umut konuştu, Alpay yakalandı
Zanlı Umut Denizsev’den yapılan soruşturmada,  uyuşturucu maddeyi almaları için söz konusu yere zanlı Alpay Akaner tarafından konulduğunu tespit ettiklerini belirten Özdesoy, Alpay Akaner’in de Gazimağusa’daki ikametgâhında gözaltına alındığını aktardı.
Soruşturmanın yeni başladığını bildiren Özdesoy, mahkemeden süre talep etti. 

Gazetecilere hakaret yağdırdı
Yargıç Gökhan Asafoğulları, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlıların 2 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. Mahkeme çıkışında zanlılardan Umut Denizsev kendisini görüntüleyen gazetecilere hakaretler yağdırarak çirkin el hareketlerinde bulundu. 

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2018, 10:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
hasan hamuy
hasan hamuy - 5 yıl Önce

hirsizlik yaptim

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474