banner564

Barlas gençleri bilgilendirdi

LTL öğrencileri, bankacılık sektörüyle ilgili anlatılan temel konuları ilgiyle dinledi

Barlas gençleri bilgilendirdi
banner598
Son yılların en hızlı gelişen, bu bağlamda genç nüfusa en yoğun istihdam sağlayan özel sektörü konumundaki bankacılığa lise gençlerinin yüksek düzeyde ilgisi var.
Lefkoşa Türk Lisesi’nde bu yıl düzenlenen geleneksel Meslek Tanıtım Günlerine sektörü temsilen katılan Near East Bank Girne Şube Müdürü İnan Barlas, liseli gençlerin bankacılıkla ilgili sorularını yanıtladı.Bankacılık sektörünün sürekli geliştiğine, teknoloji bankacılığına yatırımların arttığına ancak kalifiye elemana olan ilginin de her koşulda devam ettiğine işaret eden Barlas, gençlerden kariyer planlaması yaparken bankacılığa da önem vermelerini istedi. Özelde en yoğun istihdam sağlayan sektör konumundaki bankacılığın her zaman için genç, eğitimli, dinamik işgücüne ihtiyaç duyduğunu anlatan İnan Barlas, Near East Bank’ın “en iyilerle çalışma ” ilkesi çerçevesinde insan kaynaklarına sürekli Onwin yatırım yaptığını ve bugün itibarı ile 200’ü aşkın kişiye istihdam sağladığının altını çizdi.
Bankacılık da 30 yılı aşan tecrübeye sahip Barlas,  bankanın hizmet kalitesini en üst seviyede tutmak amacıyla, teknoloji ile birlikte insana odaklı bir istihdam politikası uyguladığını anımsattı.

Genç girişimcilere destek

Gençlerden gelen soruları da yanıtlayan Barlas,  okul sonrasında hayatına girişimci olarak devam etmek isteyen ve Near East Bank’a yeni projeleriyle gelecek genç girişimcilere maliyet hesaplama, fizibilite, iş planı hazırlama, çok uygun konumlandırmalarda geriye dönüşü kolay krediler sağlama konularında yardımcı olmaktan heyecan duyacaklarını kaydetti. 
Lefkoşa Türk Lisesi Kariyer Günleri’nde bankacılık standını ziyaret ederek sorular soran, bilgiler alan liseli gençlere, Near East Bank’ın aile ve çocuklarda tasarruf bilincini geliştirmek amacıyla şubelerde dağıtıma koyduğu, özel tasarımlı değişik renklerde şık kumbaralardan hediye edildi. 

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2013, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474