banner564

Benli, “Çocuklar bizim dünyamızdır, geleceğimizdir, hayatımızdır, onların sevinci bizim sevincimizdir” dedi

Gönyeli şenlendi

Benli, “Çocuklar bizim dünyamızdır, geleceğimizdir, hayatımızdır, onların sevinci bizim sevincimizdir” dedi
banner598

 Gönyeli Belediyesi Çocuk Şenliği önceki akşam saat 18.30’da düzenlenen kortej yürüyüşü ile başladı.

Verilen bilgiye göre, 12. Çocuk Şenliği, Gönyeli İlkokulu, Gönyeli Fazıl Plümer Anaokulu, Dance Base Art Studio, Ministry of Dance, The American Future College, Junior’s Home, Minik Dahiler, Gönyeli SAM, Neşe Yuvam iş birliği ile gerçekleştirildi.
 Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli etkinlikte yaptığı konuşmada, bu yıl 12’ncisini düzenledikleri Çocuk Şenliği’ne katkı koyan tüm ekiplere teşekkür etti. Benli ayrıca, çocukların bu ülkenin geleceği olduğunu ifade ederek, onları iyi bir şekilde yetiştirmenin boyunlarının borcu olduğunu kaydetti. Benli, “Çocuklar bizim dünyamızdır, geleceğimizdir, hayatımızdır, onların sevinci bizim sevincimizdir” dedi
Gönyeli Belediyesi’nin hizmet kalitesini yükseltirken, özellikle çocuklara yönelik çok ciddi projeler ürettiğini belirten Benli, “Çocuklarımız tüm bunları hak ediyor. 35 çocuk parkımızı onlar için yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Gönyeli ilkokulu ve okul öncesindeki tüm sınıflarımıza i-5 işlemcili 42 adet akıllı televizyon taktık. Çocuk şenliğimiz 12, uçurtma şenliğimiz 7’nci yılında… Konferans salonumuzu okullara açtık. En önemlisi yüreklerimizi çocuklarımıza açtık. Şimdi, bisiklet kültürünü yeniden yaygınlaştırıyoruz. Gönyeli’nin geleceğine sağlıklı ve yaratıcı bireyler kazandırmak için ne gerekiyorsa yapacağız, üretmeye devam edeceğiz.”
Bu arada, Uçurtma Şenliği dün, saat 17.00’de Belediye Bulvarı’nda gerçekleşti.
Öte yandan, Bisikletli Gönyeli 3. Halk Sürüşü de dün saat 16.30’da Belediye Bulvarı’nda toplanılarak başladı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473