banner564

Güzel bir etkinlik oldu

LTB ücretsiz İngilizce kursları yılsonu müsameresi gerçekleşti

Güzel bir etkinlik oldu
banner598

 Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) ve YDÜ Atatürk Eğitim Fakültesi iş birliğinde Haspolat ve Atatürk İlkokulu’ndaki çocukların katılımıyla düzenlediği ücretsiz İngilizce kursları yıl sonu müsameresi önceki gün gece Atatürk İlkokulu’nda gerçekleşti.

İlk yıl sadece Haspolat ve daha sonraki yıl da Atatürk İlkokulu’nun katılımıyla bu yıl her iki okul 4.ve 5.sınıf öğrencilerine yönelik devem eden kursların sonunda Atatürk İlkokulu da sahneye çıkan çocuklar İngilizce olarak hazırladıkları şarkıları söylediler, dans ettiler.
Gecede Çocuk Esirgeme Kurumu çocukları dans gösterisi yaparken Gönyeli SAM Tiyatro Grubu da İngilizce olarak hazırladıkları “Miranda” oyunundan tiyatral skeçleri oynadılar.
Verilen bilgiye göre, YDÜ Atatürk Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü işbirliği ile yıl boyunca gerçekleştirilen çalışmaların sonunda yer alan müsamere ile çocuklar hem öğrendiklerini sergilemenin mutluluğunu yaşadılar hem de sahnedeki arkadaşlarına eşlik ederek gönüllerince eğlendiler. LTB Başkanı Mehmet Harmancı ve bazı belediye meclis üyelerinin de katıldığı gecede başarılı olan kursiyer çocuklara başarı belgeleri de takdim edildi.
Gecede; YDÜ Atatürk Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü İngilizce Öğretmenliği Bölümü Başkanı Doç.Dr. Çise Çavuşoğlu, LTB Başkanı Mehmet Harmancı birer konuşma yaptı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474