banner564

LTB-EMAA 2018 Bahar Dönemi Kurslarının sergi açılışı yapıldı 

Belgeler takdim edildi

LTB-EMAA 2018 Bahar Dönemi Kurslarının sergi açılışı yapıldı 
banner598

 Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ve Akdeniz-Avrupa Sanat Derneği (EMAA)ortaklığında düzenlenen 2018 Bahar Dönemi Kurslarının sergi açılışı yapıldı ve kurslara katılanlara belgeleri takdim edildi. 

Başkent Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe LTB Başkanı Mehmet Harmancı, EMAA Başkanı Zehra Şonya, kurslara katılan çocuklar ve aileleri ile sanatseverler katıldı.
Başkan Mehmet Harmancı, LTB olarak EMAA ile birlikte uzun yıllardır bu birlikteliği sergilediklerini anımsatarak üretkenliğin, bir arada oluşun ve aile ortamının geliştiğini görmekten büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.
Bahar Dönemi Sergisi’ni açarken, Yaz Dönemi kurs kayıtlarının da tamamlandığını, yine yoğun bir ilgi olduğunu belirten, Başkan Harmancı, “Demek ki kurslar Lefkoşalılar tarafından çok sevildi” dedi.
Başkan Harmancı’nın konuşmasının ardından kurslara katılım gösterenlere belgeleri LTB Başkanı Mehmet Harmancı, EMAA Başkanı Zehra Şonya, Belediye Meclis Üyeleri ve kurs eğitmenleri tarafından takdim edildi. Etkinlik sonunda kursiyer çocuklara dondurma ikram edildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474