banner564

“Yoldayız sen de katıl”

TDP Milletvekili adayları seçim otobüsü ile Lefkoşa'ya bağlı bazı köyleri gezdi, halka çağrıda bulundu

“Yoldayız sen de katıl”
banner598

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) milletvekili adayları “Yoldayız, Sen de Katıl” gezileri çerçevesinde partinin seçim otobüsü ile Lefkoşa'daki bazı okullar ve bazı köyleri ziyaret etti. 

Lefkoşa’dan sabah saatlerinde başlayan ziyaretlerde Gönyeli İlkokulu, Gönyeli Fazıl Plümer Anaokulu, ardından da Düzova, Cihangir, Yeniceköy, Kalavaç, Meriç, Balıkesir ve Haspolat ziyaret edildi. 
Partinin Katılım Vizyonuna ilişkin bilgilerin verildiği ve TDP milletvekili adaylarının tanıtım broşürlerinin dağıtıldığı ziyaretlerde ayrıca yurttaşların sorularına da yanıtlar verildi.  
TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, partinin “güçlü kadrosu ve Katılım Vizyonu’na yurttaşların destek verdiğini her gittikleri yerde gözlemlediklerini” söyledi. 
Özyiğit, TDP'nin 7 Ocak seçimlerinden güçlü bir şekilde çıkacağının açık ve net olduğunu kaydetti. 
Uzun bir süredir ülkeyi karış karış gezdiklerini belirten Özyiğit, "Gittiğimiz, gezdiğimiz her yerde halkımızın ülke yönetiminde değişim ve temiz bir sayfa açma kararlığını görüyoruz. Bunun yanı sıra, bu değişimin ancak geçmişi temiz, güçlü bir kadro ile yola çıkan TDP ile mümkün olabileceğini mesajı da net bir şekilde bizlere iletilmektedir. Özellikle son günlerde karma oy kullanacak olan yurttaşlarımız, 7 Ocak’ta karma yerine TDP'ye mühür vurmayı tercih ettiklerini her gittiğimiz yerde bizlere aktarıyorlar" ifadelerini kullandı.   

TDP’den GÖÇTAŞ’a ziyaret
Öte yandan Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) milletvekili adayları seçim çalışmaları çerçevesinde Göçmenköy-Taşkınköy Kültür Derneğini (GÖÇTAŞ) ziyaret ederek Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görüştü. LTB Başkanı Mehmet Harmancı'nın da katıldığı görüşmede, başta Kültür, Sanat, Gençlik ve Spor olmak üzere çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunuldu, TDP'nin Katılım Vizyonu Kitabı ile aday tanıtım broşürleri takdim edildi. 

Engelli bireyler için sesli kitap
Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) ayrıca 7 Ocak erken genel seçimlerine yönelik, 12 ana başlık ve 60 sayfadan olan "Katılım Vizyonu Kitabı”nı görme engelli bireyler için sesli kitap şeklinde hazırladı.
Sesli “Katılım Vizonu Kitabı" https://www.youtube.com/watch?v=dTVF96YJTo8 linkiyle Youtube kanalından ve https://soundcloud.com/user-675197792-657174076/tdp-katilim-vizyonu-kitabi linki ile www.tdpkibris.org resmi web sayfasından dinlenebiliyor.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2018, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474